Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Κανείς δεν θέλει τον υποβιβασμό του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στο τοπικό πρωτάθλημα και κανείς δεν κατηγορεί κανέναν. Τα λάθη επισημαίνουμε και γράφουμε την άποψή μας.
Στο τέλος θα κριθούμε όλοι και φυσικά θ΄ αναλάβουμε και τις ευθύνες που μας αναλογούν.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών είναι η απουσία του κόσμου και η στήριξη στον ομάδα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ από μεγάλο σούπερ μάρκετ, έγινε ψιλικατζίδικο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και κάποια στιγμή πρέπει όλοι να το παραδεχθούν.
Παίζει με ομάδες οι οποίες δεν κουβαλάνε το όνομα που κουβαλάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ο οποίος έγραψε ιστορία τα τελευταία χρόνια και ούτε οι διαιτητές τον σέβονται, ούτε και....
κανείς άλλος.
Η πρόεδρος κυρία Νίκου, έχει την άποψή της και καλά κάνει, αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε.
Οι δηλώσεις μένουν και στο τέλος θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.
Σε μια συνέντευξη τύπου για παράδειγμα ο κ. Σιγανός είχε πει πως συζητούσε με τον κόσμο και πως ήταν βέβαιος πως οι Ψαχνιώτες θα πήγαιναν στο γήπεδο. Τι έφταιξε λοιπόν και αυτό δεν έγινε;
Μήπως ο κ. Σιγανός δεν έπαιρνε καλά τα μηνύματα του κόσμου;
Μήπως κάτι δεν πήγε καλά στην συνέχεια;
Μήπως έγιναν λάθος επιλογές;
Κύριοι στο πολύ πολύ μακρινό παρελθόν όλες οι ομάδες του ομίλου, μπορεί να είχαν γράψει ιστορία, αλλά την τελευταία 10ετία δεν υπήρχαν πουθενά.  Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πρέπει και μπορεί μέσα σε μια 3ετία να ξαναγράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια.
Χωρίς χρήματα, δεν θα γίνει και πάλι μεγάλος ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Αν βρεθούν τα χρήματα, θα πρέπει να επενδυθούν σωστά και κυρίως σε έμψυχο υλικό.