Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Α΄ κατηγορία Εύβοιας

Δύσκολο Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Α΄ κατηγορίας.
- Η πρωτοπόρος Αρτάκη πάει στην Ερέτρια και για να πάρει τους 3 βαθμούς πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα και να βρει λύση στην επίθεση για να βάλει γκολ.
Στην Ερέτρια θα συναντήσει δυσκολίες κι αν ο Τόρα έχει κέφια, τότε θα ζαλίσει και την άμυνα της Αρτάκης, όπως ζάλισε και της ΑΕΚ στον αγώνα κυπέλλου.
- Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ πάει Αλιβέρι και θ΄ αντιμετωπίσει ....
τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ ο οποίος δεν έχει διάθεση να καταθέσει τα όπλα και θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Δύσκολη έξοδος για την Ιστιαία και πρέπει ο κ. Γουρνάς να ξέρει πως η ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές κι αν δεν κουβαλήσουν μαζί τους την ατυχία και την αστοχία, θα έχουν πολλές ελπίδες να καθαρίσουν τον αγώνα.
- Ο ΛΗΛΑΣ φαίνεται πως λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην ΔΡΟΣΙΑ, αλλά αυτό απλά φαίνεται και με το φαίνεται δεν κερδίζεις αγώνες. Η ΔΡΟΣΙΑ ψάχνει για νίκη εδώ και καιρό και κάποια στιγμή θα την πάρει. Αν ο ΛΗΛΑΣ δεν παίξει σοβαρά, τότε θα συναντήσει δυσκολίες.
- Η ΑΕΚ Χαλκίδας θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία έκοψε την φόρα στον ΛΗΛΑ. Η ΑΕΚ ξέρει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών αλλά η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πάει αποφασισμένη να δώσει την δική της μάχη. Να δούμε αν κάτω από τα δοκάρια της Μακρυκάπας θα είναι ο Μπόλμπασης ο οποίος ήταν στην ΑΕΚ.