Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Υπάρχει άλλη λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Μέχρι την Κυριακή δεν μπορεί να υπάρχει καμία λύση.
Μετά την Κυριακή ΝΑΙ.
Όποιοι θέλουν να βοηθήσουν, όποιοι θέλουν ν΄ αναλάβουν την ομάδα θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι και να βοηθηθούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα βάλουμε τρικλοποδιά στην ομάδα για να χάσει από το Λουτράκι και να φάει έτσι τις φάπες του ο Τόλιας, ο Δημητρίου, ο Κουλτούμπασης και όποιος άλλος βρεθεί μπροστά μας.
Την Κυριακή η ομάδα πρέπει να κατέβει στο γήπεδο για να....
κερδίσει και θα κερδίσει. Όλα τ΄ άλλα είναι αρρώστια και μόνο αρρώστια.
Όποιος επιχειρήσει να πείσει ποδοσφαιριστές να έχουν μειωμένη απόδοση ή όποιος επιχειρήσει με άλλους τρόπους να αδικηθεί η ομάδα και να οδηγηθεί σε ήττα, θα είναι πολύ μαλάκας και ως τέτοιος θ΄ αντιμετωπισθεί.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι κανενός Κοτσάτου, Τόλια, Δημητρίου, Κουλτούμπαση και όλων αυτών που πιστεύουν πως μπορούν να μας δουλέψουν. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανήκει στους χιλιάδες που κουράσθηκαν να στηρίζουν την ομάδα και δεν πηγαίνουν πλέον στο γήπεδο.
Αυτοί που παρίσταναν τους φίλους του κ. Τόλια και "αλώνιζαν" στο πλευρό του κι αυτοί οι οποίοι τον έσερναν σε άστοχες δηλώσεις, ας το καταλάβουν. Του έχουν κάνει μεγάλο κακό και κάνουν κακό και στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αν μπορούν να βοηθήσουν ας το κάνουν τώρα που όλα είναι στο μείον και όχι στο μηδέν.