Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αύριο "σκοτώνουν" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Άσχημα τα  μαντάτα για τον αγώνα Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Κάποιοι θα επιχειρήσουν ''να σκοτώσουν'' τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ με τη διαιτησία ή δεν ξέρουμε με ποιον άλλον τρόπο. Ακούμε πολλά αλλά δεν πιστεύουμε τίποτα.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ πρέπει να στείλει το μήνυμα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ, ώστε η διαιτησία να παίξει 50 - 50 και όχι να θελήσει χτυπήσει τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ εξυπηρετώντας πρόσωπα και καταστάσεις.
Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι σίγουρα καλύτεροι από αυτούς του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και θα είναι άδικο, για άλλους λόγους, να παίξουν αδιάφορα. Τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και...
ξέρουμε πως τα δώσουν όλα. 
Ο προπονητής κ. Δημητρίου θα πρέπει να μην δώσει δικαιώματα και να φροντίσει ώστε ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ να είναι ομάδα αύριο στο γήπεδο και όχι καφενείο.
Οι φίλοι της ομάδας του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει αύριο να βρεθούν στο γήπεδο και να προστατέψουν την ομάδα. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κ΄ανει αυτό. Δεν φτάνουν ούτε 100 ούτε 200 άτομα. Πρέπει  αύριο η κερκίδα να είναι γεμάτη. Όχι για να στηριχθεί η διοίκηση ή ο προπονητής, αλλά η ομάδα. Να πάρουν όλοι το μήνυμα πως ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι ομαδούλα και έχει τους φίλους στο πλευρό του.