Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, έκοψε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στο χώρο του Εργοταξίου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο προσωπικό καλή χρονιά, ζητώντας απ' όλους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα καλύτερο περιβάλλον στις περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, ενόψει και της διεθνούς προβολής του, με ,,,

την ανάληψη της τελικής φάσης του Eurobasket 2016 στη Β΄κατηγορία νέων ανδρών.
Μάλιστα ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή με πρωτοβουλίες , επιχειρεί να προβάλλει τον Δήμο Χαλκιδέων και έξω από την χωρική του αρμοδιότητα και στο πλαίσιο αυτό είναι καταλυτική η συνδρομή των εργαζομένων. Παράλληλα, ο κ. Παγώνης ενημέρωσε ότι η Δημοτική Αρχή έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να περιέλθει στον Δήμο ο χώρος όπου είναι το Εργοτάξιο και ανήκει στο δημόσιο, έτσι ώστε να μπορέσει να διαμορφώσει καλύτερες εγκαταστάσεις για τους εργαζόμενους.
Αντίστοιχα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γεώργιος Μπουραντάς, ευχαρίστησε το προσωπικό της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών για τις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά.