Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΩ ΡΑΧΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ ΠΕΥΚΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

ΑΠΟ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΩ ΡΑΧΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ ΠΕΥΚΙΟΥ
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΔΗΨΟΥ – ΙΣΤΙΑΙΑΣ κα. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ – ΣΠΑΝΟΥ ΛΙΝΑ
ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κυρία Δήμαρχε,

Με αυτήν την επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς και τους συνεργάτες σας (αντιδημάρχους και τεχνικό προσωπικό) για το ενδιαφέρον σας στη λύση του χρόνιου προβλήματός μας που αφορούσε στην ύδρευση της περιοχή μας Άνω Ράχης Αρτεμισίου στο Πευκί.
Κατανοήσατε το από εικοσαετίας αίτημά μας και διευκολύνατε το έργο. Παρόλο που το κόστος του έργου πληρώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής αν και ήταν....
υποχρέωση του Δήμου, αναγνωρίζουμε τη βοήθειά σας.
Η προηγούμενη δημοτική αρχή μας ταλαιπώρησε για χρόνια, αδικαιολογήτως αρνούμενη να κάνει το δίκτυο ύδρευσης αν και είχε συναινέσει να πληρώσουμε εμείς το κόστος. Παρά το γεγονός ότι οι σωλήνες και τα υλικά που απαιτούνταν είχαν ήδη αγοραστεί από εμάς προ διετίας, δεν προχώρησε στην κατασκευή του δικτύου.
Πρέπει όμως σύντομα να ικανοποιηθεί και το άλλο δίκαιο αίτημά μας. Ο δρόμος που περνάει μπροστά από τα σπίτια δεν είναι ασφαλτοστρωμένος και δημιουργούνται βαθιές λακκούβες από τα νερά των βροχών που παρασύρουν τα χώματα. Είναι ο μοναδικός δρόμος πρόσβασης στα σπίτια μας, είναι από τους ελάχιστους ΜΗ ασφαλτοστρωμένους του Πευκιού και η χρήση του βάζει σε κίνδυνο τη ζωή μας και καταστρέφει τα αυτοκίνητα μας. Επίσης θα υποστεί ζημιές και το δίκτυο ύδρευσης που μόλις κατασκευάστηκε.
Είμαστε σίγουροι ότι θα δώσετε προτεραιότητα στην ασφαλτόστρωση του δρόμου και θα προχωρήσετε σύντομα τις απαραίτητες διαδικασίες.

Σας ευχαριστούμε.

Οι κάτοικοι της περιοχής:
Μπερδεμπές Απόστολος
Νικάκη Δάφνη
Μπερδεμπέ Ειρήνη
Μπερδεμπέ Κωνσταντίνα
Φενερλής Θεόδωρος
Μαραγιάννης Δημήτριος
Καμάρης Ιωάννης
Καμάρης Νικήτας
Καμάρης Νικόλαος
Ιατροπούλου Ερμιόνη
Ιατροπούλου Ειρήνη
Ιατροπούλου Θεοδώρα
Ζαβερδινός Παναγιώτης
Αλιφραγκής Μάρκος
Αλιφραγκή Καλλιόπη
Αλιφραγκή Ευτυχία
Αλιφραγκή Ντώνη
Σκαφίδα Αναστασία
Σκαφίδας Πέτρος
Χουντάσης Χρήστος
Νικάκη Αικατερίνη