Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Η αλήθεια είναι πως κάποιοι δεν ήξεραν τους κανόνες του παιχνιδιού και ταυτόχρονα υποστήριζαν πως εφαρμόζουν τους κανόνες και το γράμμα του νόμου!!
Αυτό όμως που τώρα έχει σημασία είναι να ξεκαθαρισθούν τα πάντα και να πάψουν οι συζητήσεις στα καφενεία. 
Αυτοί που κατηγορούσαν άλλους ως έχοντες και κατέχοντες και πως δεν πλήρωναν, είναι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν βάλει ούτε 1 ευρώ στην ομάδα, αν και είναι στους έχοντες και κατέχοντες.
Αυτοί που δέχθηκαν την επίθεση για 160 ευρώ (!!!!) και αυτοί....
οι οποίοι κατηγορήθηκαν πως δεν έβαλαν χρήματα ως μέλη της διοίκησης, περνούν στην αντεπίθεση και δηλώνουν πως θα έχουμε αποκαλύψεις.
Κύριοι, δέχθηκα κι εγώ επίθεση, αλλά δεν μου φταίει σε τίποτα ο ΛΗΛΑΣ.
Θα πρέπει την Κυριακή να εκλεγεί η νέα διοίκηση με ανθρώπους οι οποίοι δεν θα βάζουν το προσωπικό τους πάνω από τον ΛΗΛΑ και οι οποίοι θα διαθέσουν χρόνο για την ομάδα.
Τα χρήματα θα βρεθούν και αυτή την φορά, όχι από το κυνήγι των γονιών, αλλά από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.
Η νέα διοίκηση θα πρέπει να πληρώνει μόνο μετά από αποφάσεις του ΔΣ και φυσικά να μην πάει ποτέ να ζητήσει την συνδρομή ενός αθλητή στο σπίτι του ή στην επιχείρηση των γονιών ή στο χώρο της εργασίας τους.
Ο ΛΗΛΑΣ έχει γραφείο. Ο ΛΗΛΑΣ λειτουργεί στο γήπεδο και πουθενά αλλού.
Φίλες και φίλοι, προσωπικά κρατώ τα λόγια του κ. Κοτσίφη, του απερχόμενου προέδρου και δεν ακούω τα όσα λένε άλλοι. Αν αποδειχθούν ψεύτικα, εδώ θα τα ξαναπούμε.
Την Κυριακή θα πρέπει να εκλεγεί διοίκηση και να πιάσει αμέσως δουλειά.
Αυτοί οι οποίοι ψάχνουν για αιφνιδιασμούς και γράφουν σενάρια, πρέπει να μην επιχειρήσουν κάτι, γιατί θα εκτεθούν και θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλη έκπληξη.
Δεν θα γράψω περισσότερα και εύχομαι να καταλάβουν.