Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Καλησπέρα Γιάννη

Πρέπει να σχολιάσω τα όσα έγραψε ο Γιάννης Ροκκάκης για το θέμα του ΛΗΛΑ Βασιλικού.
Γιάννη στην περίπτωση του ΛΗΛΑ ο καθένας δηλώνει πως έχει δίκιο και αυτό είναι λογικό, αφού ο καθένας πιστεύει πως ο δικός του τρόπος λειτουργίας είναι αυτός που θα κάνει καλό στον ΛΗΛΑ.
Αγαπητέ Γιάννη, αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχει προγραμματισμός, δεν υπάρχει ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα δουλέψουν όλοι για τον ΛΗΛΑ.
Είναι τραγικό να ψάχνουμε για μέλη του διοικητικού συμβουλίου, χωρίς να πούμε τι ακριβώς θα κάνουν. Πάμε δηλαδή στο άγνωστο, δυστυχώς χωρίς ...
πυξίδα και χωρίς βάρκα.
Πριν ακριβώς 1 χρόνο Γιάννη ξεκίνησε η προσπάθεια του κ. Κικίδη για να βρεθεί ΔΣ.
Τότε τους έγραφα αλήθειες και βρέθηκα να με κατηγορούν σχεδόν ΟΛΟΙ.
Δεν θα ξεχάσω τα όσα μου είπαν ο κ. Κικίδης, ο κ. Κουτσαυλής, ο κ. Βελλής, ο κ. Κοτσίφης και φυσικά τα όσα έλεγαν όλοι του ΔΣ στις συναντήσεις τους.
Κανείς δεν ζήτησε δημόσια συγνώμη, αφού δικαιώθηκα με τα όσα έγραφα.
Γιάννη, ο κ. Κικίδης, ο κ. Αγραφιώτης, ο κ. Κοτσίφης και τα άλλα μέλη του ΔΣ δεν συναντήθηκαν τυχαία. Γνωστοί ήταν μεταξύ τους και κάποιοι ήταν και φίλοι.
Ας μη γελιόμαστε λοιπόν.
Συγχώρεσέ με, αλλά θα το γράψω. 
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΝ!!
Έπιασε ο ΛΗΛΑΣ κορυφή και πίστεψαν πως είναι οι καλύτεροι.
Πίστεψαν πως πάνε για πρωτάθλημα και πως όλο το Βασιλικό θα προσκυνούσε....
Γιάννη, κάτι δεν ήξεραν. Δεν ήξεραν πως το ποδόσφαιρο "ξερνάει" εύκολα, αυτούς οι οποίοι δεν βλέπουν την συλλογική προσπάθεια αλλά το ΕΓΩ τους.
"Άπλωσαν πολύ τον τραχανά" Γιάννη και δεν θα μπορούσαν να τον μαζέψουν, γιατί δεν είχαν την εμπειρία. Η κατρακύλα της ομάδας, τους προσγείωσε στην πραγματικότητα.
Αγαπητέ Γιάννη, ας μη γελιόμαστε. Δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν αυτοί που αντάλλαξαν απίστευτους χαρακτηρισμούς δημόσια. Θα σου θυμίσω: λαμόγια, επικίνδυνοι, να φορέσουν φουστίτσες και πολλά άλλα. Δεν θα μπορούσαν να ξανασυνεργαστούν άνθρωποι οι οποίοι κατηγορήθηκαν πως δεν έβαλαν χρήματα, ενώ εμφανίσθηκαν ως μάγκες αυτοί που ουδέποτε έβαλαν έστω 1 ευρώ στον ΛΗΛΑ και δεν ήξεραν ούτε που είναι το γήπεδο!!!
Δεν θα μπορούσαν να ξανασυνεργασθούν άνθρωποι οι οποίοι δεν τολμούν να πούνε τα πραγματικά γεγονότα στην Γενική Συνέλευση, αλλά συκοφαντούν τους πάντες, γιατί πιστεύουν πως πιστέψαμε πως αγαπούν τον ΛΗΛΑ.
Αγαπητέ Γιάννη Ροκκάκη, ξέρεις πολλά και ξέρεις πως ο ΛΗΛΑΣ θέλει πλάνο και ανθρώπους που θα το υπηρετήσουν. Μέχρι αυτή την στιγμή πλάνο δεν υπάρχει.
Υπάρχει μάχη χαρακωμάτων.
Τους δήθεν "θα τους ξεράσει" το ποδόσφαιρο και δεν θα τους αγκαλιάσει ο ΛΗΛΑΣ.
Από την Δευτέρα θα γράψουμε πολλά και αναλυτικά. Δεν μας ενοχλεί το τι θα πει ο καθένας. Θα γράψουμε τα πάντα.
Κλείνοντας Γιάννη, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την υγεία σου.