Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Καλημέρα

Να ξεκινησουμε σήμερα με μια μεγάλη καλημέρα σ΄ αυτούς που δεν ξέρουν από χιούμορ, ούτε από τον τρόπο που σχολιάζουμε αυτά που κάποιοι διαδίδουν. Αναφερόμαστε σ΄ ένα σχόλιο για την ΑΕΚ Χαλκίδας και τον κ. Αυλωνίτη. 
Φυσικά και δεν υπήρξε θέμα προπονητή στην ΑΕΚ. Φυσικά και η ΑΕΚ Χαλκίδας δεν ψάχνει για προπονητή. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα θα το γράφαμε καθαρά και δεν θα παίζαμε με τις λέξεις. Αυτοί οι οποίοι ήθελαν να υπάρχει τέτοιο θέμα, γιατί εξυπηρετούσε τους σκοπούς τους, ξέρουν...
καλά κάποια πράγματα και πήραν την απάντησή τους.
Όχι κύριοι. Μόνο μαλάκες δεν είμαστε και ποτέ δεν γράφουμε κάτι χωρίς να έχουμε κάποιο μήνυμα και χωρίς αυτό που γράφουμε να έχει κάποιους βασικούς αποδέκτες.
Μας ξέρουν καλά οι αναγνώστες μας και ξέρουν πως το apopsignomi το μελετάς και δεν το διαβάζεις απλά.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σε σας απευθυνόμαστε και σας ρωτάμε. 
Υπάρχει κάποιος που δεν κατάλαβε τι γράφαμε;
Υπάρχει κάποιος ο οποίος δεν ξέρει τι θα γράφαμε αν είχαμε διαζύγιο προπονητή και ομάδας;
Αν υπήρχε θα είχαμε τηλεφωνήματα, αντιδράσεις και όλα τα σχετικά.
Φαίνεται πως μόνο κάποιοι που αγαπούν πολύ τον κ. Αυλωνίτη, την ΑΕΚ Χαλκίδας και τον κ. Ελευθεριάδη τσίμπησαν και ανησύχησαν και έσπευσαν να εκδηλωθούν και να μας χαρακτηρίσουν. 
Τους ευχαριστούμε πολύ, αλλά είναι καιρός να στρωθούν στο διάβασμα "για να μπούνε στους μελετημένους  και να μην συνεχλισουν να είναι στα αμελέτητα"!!!

Διαβάστε λοιπόν τι γράψαμε χθες στις  17:00

http://apopsignomi.blogspot.gr/2016/07/blog-post_835.html#more

και τι γράψαμε στις 22:30 πάλι χθες
http://apopsignomi.blogspot.gr/2016/07/blog-post_895.html#more

Επειδή πάντως ξέρουμε να σεβόμαστε το δικαίωμα των άλλων, ζητάμε συγνώμη και από τον κ. Αυλωνίτη και από την ΑΕΚ  Χαλκίδας και από τον κ. Ελευθεριάδη για την αναστάτωση .