Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Στο σπίτι του κρεμασμένου κ. Θωμά δε μιλάνε για σχοινί!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντί ο πρώην δήμαρχος κ. Θωμάς να λογοδοτήσει στους δημότες για τα λεφτά τους, που τον καλεί η Επίτροπος με έγγραφο της, να φέρει πίσω στα ταμεία του Δήμου (184.000€), ασχολείται με το τι κάνει καλά ή τι δεν κάνει, ο αντιδήμαρχος.
Έκανε ανάρτηση στο facebook και αναφέρει ότι την Κυριακή το βράδυ από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ο Αντιδήμαρχος Κύμης, έπαιζε μπάσκετ στο Αυλωνάρι και μάλιστα κάθισε και παρακολουθούσε και τον επόμενο αγώνα, την στιγμή που...

ο Δήμος Κύμης υπέφερε από την έλλειψη του νερού και όχι μόνο. Τότε που ο "πισινός" του έπρεπε να είχε πάρει φωτιά και να τρέχει... συντονίζοντας τις οποίες προσπάθειες γίνονταν και να ενημερώνει τον κόσμο και τους επαγγελματίες.
 Τώρα θυμηθήκατε τους δημότες κ. Θωμά; Τώρα κ. Θωμά θα κάνετε για πολλοστή φορά μικροπολιτική, χωρίς αντίκρισμα; Τώρα κ. Θωμά θα χρησιμοποιήσετε το πολυτιμότερο αγαθό που είναι το νερό, να «παίξετε» για ακόμη μία φορά το πολιτικό σας παιχνίδι, στις πλάτες των δημοτών, με στόχο να κάτσετε ξανά στην καρέκλα του δημάρχου, για να ολοκληρώσετε το καταστροφικό σας έργο; Τώρα κ. Θωμά είναι αργά. Οι δημότες σας απέδειξαν ότι δεν είναι Ιθαγενείς!!
Ασχοληθείτε κ. Θωμά με τον δικό σας “πισινό”, που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί τα χειρότερα έρχονται για σας . Κρατάτε τις συμβουλές για τον εαυτό σας, γιατί πολύ απλά δεν αποτελείτε «παράδειγμα προς μίμηση» ούτε για τους μικρότερους ηλικιακά, ούτε για τους μεγαλύτερους. Το αν ο αντιδήμαρχος έπαιζε μπάσκετ ή αν ασχολείται με τα μπασκετικά όπως γράφουν τα «μπλογκ των μισθωτών σας σταυροφόρων», δεν απασχολεί τους δημότες.
Γιατί ποτέ δεν έκρυψα την αγάπη μου για το μπάσκετ, το οποίο πληρώνω από την τσέπη μου και δεν το τροφοδοτώ μέσα από το δήμο, όπως κάνατε επί θητείας σας με τις ομάδες που είχατε καταντήσει οικογενειακή σας υπόθεση, όπως επίσης οικογενειακή σας υπόθεση  όπως προκύπτει από το έγγραφο της Επιτρόπου προς εσάς, είχατε κάνει και το ταμείο του Δήμου!
Η Κύμη καμαρώνει και θα καμαρώνει για το Γυμναστικό Σύλλογο της Κύμης, γιατί αγαπά τον αθλητισμό και αντιλαμβάνεται τη σημασία του για την Τουριστική και Οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Αυτή την ομάδα που εσείς πετούσατε επί δημαρχίας σας έξω από το γήπεδο, με το «έτσι θέλω!» Μία ομάδα που παρά τις τρικλοποδιές που της βάλατε ανέβηκε και έφτασε πολύ ψηλά. Και μην ξεχνάτε ότι πολύ ψηλά την έφτασε ο κόσμος της Κύμης. Και αυτός ο κόσμος είναι πολύς κι εσείς πολύ λίγος για να σα επιτρέψω, να την χρησιμοποιήσετε ως «δόλωμα»  στα πολιτικά σας «ψαρέματα ψήφων».
Με το να ξεσηκώνετε κόσμο στρέφοντας τον εναντίον μου για το θέμα του νερού, μόνο κακό στον τόπο μας κάνετε. Αν αισθανόσασταν έστω και λίγο Κουμιώτης κ. Θωμά, θα σεβόσασταν τον τόπο αυτό και την ιστορία του. Θα σκύβατε μαζί μας πάνω από το πρόβλημα για να βοηθούσατε να λυθεί. Όχι να δημιουργείτε όχλους και να εναντιώνετε τον κόσμο, βάζοντας τον απέναντι στον αντιδήμαρχο, σπέρνοντας ψευδείς «ειδήσεις». Δεν γνωρίζετε το θέμα; Δεν γνωρίζετε τις ενέργειες του Δήμου για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα; Ζητήσατε να ενημερωθείτε ποτέ; Το νερό είναι για τους δημότες, αλλά εσείς το χρησιμοποιείτε μόνο γα να φτιάχνετε λάσπη και να τη ρίχνετε στον αντιδήμαρχο Κύμης. Κ. Θωμά δεν θα κάνω μικροπολιτική, γιατί έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους με τους οποίους ζω και δραστηριοποιούμαι καθημερινά. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για όλους!
 Θα πρέπει κ. Θωμά, να ζητήσετε συγνώμη από τους δημότες για το χάλι στο οποίο  παραδώσατε το δήμο και τώρα, μετά από εσάς, δε μπορεί να λειτουργήσει! Κοιτάξτε επιτέλους τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Να κάνετε έστω και τώρα, την αυτοκριτική σας πρώτα ως άνθρωπος και έπειτα ως πολιτικός!
Και τότε θα διαπιστώσετε, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου κ. Θωμά, δε μιλάνε για σχοινί!
Ο αποτυχημένος ασχολείται μονίμως με τους άλλους, αφού δεν είναι ικανός ούτε τον ίδιο τον εαυτό του να προστατέψει. Και να θυμάστε ότι δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς. Τώρα που έπεσε η μάσκα σας, αναζητείστε τα σωσίβια που θα σας σώσουν, γιατί το καράβι των Νέων Οριζόντων,  γκρεμοτσακισμένο και σακατεμένο, βυθίζεται σάπιο, στον Ωκεανό της αλήθειας και της διαφάνειας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ