Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Καλημέρα

Λογικό είναι αυτή την εποχή να έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία οι ομάδες και όλοι οι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές να κάνουν όνειρα για καλή πορεία,αποφυγή υποβιβασμού και για κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τα όνειρα κανείς δεν μπορεί να τα απαγορέψει κι έτσι θα πρέπει να προσέχουν όλοι να μην χαλάσει η συνταγή και γίνουν τα όνειρα εφιάλτες.
να θυμίσουμε και πάλι πως σε κανονική ροή θα επανέλθουμε από τις 22 Αυγούστου και μέχρι τότε θα κάνουμε ελάχιστα σχόλια και απλά θα διαβάζετε τις ανακοινώσεις κι τα δελτία τύπου.
Χθες είχαμε και μια εκδήλωση του ΔΟΑΠΠΕΧ για τους εθελοντές  στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ.
Πολύς θόρυβος για το απόλυτο τίποτα. Μόνο σε πάρτι δεν...
εξελίχθηκε η όλη ιστορία και απλά ακούσαμε να λέει ο ένας για τον άλλον καλά λόγια και είδαμε να αδειάζουν και τα καλαθάκια των σκουπιδιών το μεσημέρι, ενώ όταν το είχαμε ζητήσει αυτό από τον αντιδήμαρχο μας είχε πει πως δεν μπορεί να γίνει. Χθες που θα ερχόταν η παρέα του ΔΟΑΠΠΕΧ και ο δήμαρχος κύριε αντιδήμαρχε γιατί καθαρίσατε μεσημεριάτικα τον παραλιακό; 
Σήμερα προφανώς θα στείλει δελτίο τύπου ο ΔΟΑΠΠΕΧ και θα μιλάει για πετυχημένη εκδήλωση.
Κύριε Στέρπη, μη μας το κάνετε αυτό, γιατί παρακολουθήσαμε την εκδήλωση από της 17:00!!!
Ευτυχώς που ήταν εκεί οι κυρίες του ΚΑΠΗ Βασιλικού και κάπως φάνηκε πως κάτι τρέχει.
Όσο για τα καταστήματα που περίμεναν τουλάχιστον 2.000 άτομα, διαπίστωσαν πως ακόμη και οι μόνιμοι πελάτες τους επέλεξαν να καθίσουν σε καταστήματα που δεν έφτανε η βαβούρα της εκδήλωσης. Όταν η ώρα πήγε 21:30 ένας νεαρός εθελοντής έκανε πέρασμα από τα καταστήματα και καλούσε εθελοντές και όχι μόνο, να πάνε εκεί που υπήρχαν κάποιοι προβολείς γιατί θα ερχόταν ο Δήμαρχος κ. Παγώνης!!  
Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας και κρίμα γιατί ακόμη και οι δημοτικοί άρχοντες και όχι μόνο, δεν επέλεξαν να πάνε τα αυτοκίνητά τους στο πάρκινγκ του Δήμου, αλλά σαν να μην τρέχει τίποτα τα άφησαν πάνω στα πεζοδρόμια!!!!!