Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Άποψή μας

Ακούσαμε χθες τα όσα είπε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικού για την μη βοήθεια του Δήμου Χαλκιδέων στο θέμα της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τα ΛΗΛΑΝΤΙΑ 2016 και πραγματικά μας προκάλεσε έκπληξη η στοχευμένη κριτική στο πρόσωπο του προέδρου της Κοινότητας Βασιλικού του κυρίου Κιούση.
Ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο κ. Τριανταφύλλου, την κ. Ζλακώνη και τον Δήμαρχο κ. Παγώνη από μικροφώνου η κυρία Ρωμανού, αλλά τα έχωσε στον πρόεδρο κ. Κιούση.
Κυρία Ρωμανού, ο δήμος δεν είναι του κ. Κιούση. Η κυρία Ζλακώνη, ο κ. Τριανταφύλλου και ο δήμαρχος δεν ζητούν την άδεια του κ. Κιούση για να κάνουν...
κάτι. Απλά το κάνουν.
Ο κ. Κιούσης ξέρουμε καλά πως είναι ο στόχος πολλών και ο λόγος είναι γνωστός.
Άλλοι επειδή θέλουν την παραίτησή του, για να πάρουν την θέση του και άλλοι επειδή δεν τον θέλουν στα πόδια τους, επειδή έχει απαιτήσεις για τον τόπο του.
Κυρία Ρωμανού συμφωνώ μαζί σας. Ψάξτε τα όλα.
Ψάξτε το ποιος έδωσε άδεια, αν έδωσε για να γίνει η εκδήλωση με τους εθελοντές λίγες μέρες πριν.
Ποιος έδωσε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος;
Αν αποδειχθεί πως ο κ. Κιούσης υπέγραψε, τότε να τον κατηγορήσουμε. Αν όχι, τότε απόψε ή μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων να πείτε από μικροφώνου ποιοι έδωσαν το οκ και την παροχή και γιατί δεν έκαναν το ίδιο με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βασιλικού.
Κυρία Ρωμανού, ο κ. Κιούσης προσέχει γιατί κατά την άποψή μας, τον περιμένουν στην γωνία.