Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Καμιά διάθεση

Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα και ελάχιστα θα ενδιαφερθεί για τα προβλήματα των άλλων.
Δεν μας ενδιαφέρουν τ΄ απωθημένα και τα κόμπλεξ αυτών οι οποίοι επιχειρούν με χτυπήματα κάτω από την μέση, να εμφανισθούν ως οι καλοί και οι αρεστοί της διοίκησης της κάθε ομάδας.
Έχουμε την άποψή μας και δεν την αλλάζουμε.
Δεν παρακαλέσαμε κανέναν και ούτε ζητήσαμε να πάρουμε την θέση κανενός.
Δεν μπορούν να μας τρομάξουν, όσα μέσα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσες φορές κι αν ...
χτυπήσουν κάτω από την ζώνη.
Από την διοίκηση της ΕΠΣΕ και από τις διοικήσεις των σωματείων της Εύβοιας θα κρατήσουμε αποστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γράφουμε την άποψή μας.
Δεν μας ενδιαφέρει κανένα πάρε δώσε και καμιά παραχώρηση άδειας και δεν θα μπούμε στο τρυπάκι του, γιατί αυτός και όχι εγώ.
Ούτε αποκλειστικότητες θέλουμε, ούτε πρωτιές διεκδικούμε, ούτε οι καλύτεροι θέλουμε να γίνουμε.
Αν κάποιοι δεν θέλουν ή δεν τολμούν να βάλουν σε μια τάξη, αυτούς που απειλούν και ρουφιανεύουν, δεν θα γίνουμε εμείς αυτοί που θα κάνουμε τον κακό. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Εμείς έχουμε υποχρέωση να κοιτάμε το σπίτι μας και όχι το σπίτι των άλλων.
Μέχρι σήμερα, έχουμε δεχθεί άπειρα χτυπήματα κάτω από την ζώνη, αλλά αντέξαμε και κρατηθήκαμε όρθιοι. Φυσικά ποτέ δεν βγήκε δημόσια κάποιος από τον χώρο της ενημέρωσης να καταδικάσει αυτά τα χτυπήματα. Όταν άλλοι από τον χώρο αντιμετώπιζαν προβλήματα, εμείς δεν γελούσαμε και δεν παίξαμε κρυφτούλι. Πήραμε θέση και τους στηρίξαμε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες έχει τελειώσει πλέον ο μύθος του 20άρικου, του 50άρικου ή του 100άρικου.
Έχει αποδειχθεί πως σχεδόν όλοι κάτι βάζουν στην τσεπούλα τους και γράφω σχεδόν όλοι, γιατί υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι πληρώνουν τους άλλους, για να μπορούν να είναι στο χώρο της ενημέρωσης!!!
Εμείς δεν παριστάνουμε τους άγιους, τους εθελοντές και όλα αυτά τα δήθεν.
Θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια αυτούς που μιλούσαν για "σχολή Γκάρα"!!!
Αλήθεια γιατί σήμερα ΟΛΟΙ αυτοί ακολουθούν την πρακτική αυτής "της σχολής";;;;;
Θα περιμένουμε τις επίσημες θέσεις της ΕΠΣΕ και θα γράψουμε την άποψή μας.
Θα δούμε αν τελικά θα πρέπει όλοι να βρίζουμε, να απειλούμε, να γίνουμε ρουφιάνοι ή απλά να κάνουμε την δουλειά μας, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος και χωρίς να θέλουμε να διώξουμε από τον χώρο όλους τους άλλους, για να κάνουμε παιχνίδι μόνοι μας.