Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Υπάρχει λένε ενθουσιασμός και η ομάδα πάει για πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι κακό. 
Η ομάδα έχει διοίκηση, έχει προπονητές, έχει ποδοσφαιριστές, έχει και φιλάθλους.
Είναι δηλαδή μια ωραία οικογένεια. 
Ο μόνος αντίπαλος εμείς και τα δημοσιεύματα μας.
Σ' αυτό συμφωνούν ΟΛΟΙ όπως τουλάχιστον..  
λένε οι Χαλκιδάρες του chat.
Έχουμε όμως μια απορία. 
Γιατί αφού όλοι συμφωνούν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους;
Γιατί δεν παίρνουν μια καθαρή και δημόσια θέση;
Αν ο κ. Στούπας και οι συνεργάτες του πιστεύουν πως θέλουμε το κακό της ομάδας και πως οι υβριστες μας, προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, τότε ας το δηλώσουν για να ξέρουμε κι εμείς ποιοι προστατεύουν τα παπαγαλάκια και τα φερεφωνα τα οποία παριστάνουν τους Χαλκιδάρες.
Οι σοβαροί φίλοι της ομάδας, ποτέ δεν θα φάνε το παραμύθι που κάποιοι θέλουν να του περάσουν. Οι σοβαροί φίλοι της ομάδας δεν πιστεύουν στους δήθεν, στα παπαγαλάκια και τα φερεφωνα της ενημέρωσης τα οποία είναι πίσω από την επίθεση που δεχόμαστε. 
Αυτοί σήμερα είναι εκεί και αύριο θα είναι αλλού. Θα είναι δηλαδή εκεί που θα είναι και τ' αφεντικά τους. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εμείς θα είμαστε εδώ και θα γράφουμε την άποψή μας, αρέσει δεν αρέσει, όπως κάναμε πάντα. 
Δικαιωθηκαμε με όλες τις διοικησεις του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μακάρι να μας διαψεύσει με τ' αποτελέσματα η διοίκηση του κυρίου Στούπα. 
Και κάτι για επιδόρπιο. 
Λένε και γράφουν καποιοι πως μας έκοψαν τα δωράκια και γι' αυτό γράφουμε όσα γράφουμε.  Εμείς δεν έχουμε τέτοια εικόνα. Αν και υπάρχει κρίση, εμείς δεν παραπονεθηκαμε ποτέ. 
Ας αναρωτηθουν λοιπόν τα γνωστά παπαγαλάκια μήπως γράφουμε αυτά που γράφουμε επειδή μας δίνουν κάτι τ' αφεντικά τους!!!!!