Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Το λάθος του ΛΗΛΑ και η αλαζονεία της Ερέτριας

Η ομάδα του ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ έχει μια μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο και η κάθε διοίκηση θα πρέπει να υπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας και όχι τις προσωπικές σχέσεις του καθενός, ούτε φυσικά τους έχοντες καλό πορτοφόλι ή αυτούς που θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με όλουςγια προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.
Η διοίκηση του ΛΗΛΑ χθες έπρεπε να απαιτήσει να μην αγωνισθεί με την φανέλα της ΕΡΕΤΡΙΑΣ ο Κώστας Αγραφιώτης στο μεταξύ τους παιχνίδι, αφού είναι ποδοσφαιριστής του Ληλα και καμία άδεια δεν είχε πάρει για να έχει αγωνιστική δραστηριοτητα με την ομάδα της Ερέτριας.
Αυτό δεν έγινε. Ο κ. Βρακάς ενημέρωσε τους παράγοντες των δύο ομάδων όταν είδε τις καταστάσεις και ο κ. Γκάβαλης ο Γενικός Αρχηγός του ΛΗΛΑ του είπε πως ο Αγραφιώτης είναι ποδοσφαιριστής του ΛΗΛΑ.
Η διοίκηση της ομάδας της ΕΡΕΤΡΙΑΣ χτύπησε κόκκινο στο θέμα της αλαζονείας και....
προφανώς κάπου στηρίχθηκε για να προχωρήσει στην χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν της ανήκει. Το που θα το διαπιστώσουμε σύντομα.
Το ότι ο Κώστας Αγραφιώτης χρησιμοποιήθηκε σ΄ αυτόν τον συγκεκριμμένο αγώνα, έχει να κάνει με τα διοικητικά του ΛΗΛΑ και τα όσα είχαν προηγηθεί. Ο πατέρας του Κώστα ήταν μέλος της προηγούμενης διοίκησης και είναι γνωστή η κόντρα του με μέλη της σημερινής διοίκησης.
Ο Κώστας λοιπόν, αν και δεν είναι μικρός, χρησιμοποιήθηκε για να υποτιμηθεί η σημερινή διοίκηση του ΛΗΛΑ και να έχει να λεέι η άλλη πλευρά.
Ο ρόλος του προέδρου κυρίου Κοντσιλιδη, δεν θα έπρεπε να είναι αυτός που ήταν και δεν θα έπρεπε να οδηγήσει την ομάδα του σε αυτό το ατόπημα.
Οι διοικήσεις δεν θα έπρεπε να υποκύπτουν ούτε στα θέλω κάποιων, ούτε στους έχοντες.
Πρέπει να σέβονται τις ομάδες και τους κανόνες.
Τώρα τι;
Πίστευα και πιστεύω πως δεν έκανα λάθος εκτίμηση για τον άνθρωπο Κώστα Αγραφιώτη. 
Δεν ξέρω γιατί, αλλά εκτιμώ αυτό το παιδί πάρα πολύ και παρά τις αντιπαραθέσεις κατά καιρούς με τον πατέρα του, ποτέ δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για το ήθος του, αλλά και για την ποδοσφαιρική του αξία. Μόλις χθες είχα γράψει κάποια πράγματα, αλλά δεν θα ξεχάσω πως είχα γράψει και πριν περίπου ένα μήνα, πως ΕΡΕΤΡΙΑ και ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ είχαν δώσει τα χέρια. Τότε δεν μας πίστευε κανείς και κάποιοι, έκαναν πως δεν ήξεραν τίποτα.
- Ο Κώστας Αγραφιώτης, αυτός που εγώ ξέρω, θα πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη, από την οικογένεια του ΛΗΛΑ.
- Ο πρόεδρος της ΕΡΕΤΡΙΑΣ θα πρέπει να πράξει το ίδιο κι αν αναλογισθεί την σοβαρότητα του θέματος θα πρέπει να παραιτηθεί από την θέση του.
- Η διοίκηση του ΛΗΛΑ θα πρέπει να καλέσει σε απολογία τον ποδοσφαιριστή και φυσικά να ζητήσει την πιστή εφαρμογή των κανονισμών και του πειθαρχικού κώδικα.
Συγνώμη, αλλά οτιδήποτε άλλο, δεν τιμά το Σωματείο ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ και θα έχει να κάνει με παρεμβάσεις τρίτων και συμβιβασμούς για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
Εμείς θα περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα και φυσικά θα επανέλθουμε.