Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

1η συνάντηση ΕΠΣΕ - ΕΔ/ΕΠΣΕ - Διαιτητών

Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας, καθώς και Πρόεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας (ΕΔ/ΕΠΣΕ), κ. Παπακωνσταντίνου και των διαιτητών, με θέμα την έναρξη των αγώνων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, την Πέμπτη 25 Αυγούστου.
Έγιναν επισημάνσεις για την εφαρμογή των κανονισμών και τις νέες διατάξεις του ΚΑΠ, επισημάνθηκε η καλή συνεργασία της Ένωσης με τον Σύνδεσμο και η άριστη συνεργασία των δύο Προέδρων, τόσο μεταξύ τους όσο και με τα μέλη της..... Επιτροπής Διαιτησίας. Ταυτόχρονα επισημάνθηκαν οι νέοι ρόλοι της ΕΔ/ΕΠΣΕ, ότι, δηλαδή, υπεύθυνη για τους ορισμούς θα είναι η κα. Μαργαρίτη, ενώ υπεύθυνος εκπαίδευσης θα είναι ο κ. Καρατζάς.
Επίσης, ο Πρόεδρος αναφέρθηκε λεπτομερώς στα σημεία του κανονισμού που αφορούν τους προπονητές και τα ΜΜΕ και δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες. Ακολούθησε η ανάλυση των αλλαγών στους Κανόνες της Διαιτησίας από τον κ. Καρατζά και την κα. Μαργαρίτη και τέθηκαν ερωτήματα από τους συμμετέχοντες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά, η συνάντηση έγινε στην διαμορφωμένη αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου που η Ένωση ευελπιστεί, μετά από την κατάλληλη διαμόρφωσή της, να πραγματοποιεί εκεί όλες τις συναντήσεις με τα σωματεία.