Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Κάθε 1η αγωνιστική είναι δύσκολη, πολύ δε περισσότερο όταν έχεις ν΄ αντιμετωπίσεις τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ο οποίος και εμπειρία διαθέτει και καλούς ποδοσφαιριστές έχει.
Υπομονή πρέπει να κάνει η ομάδα της Χαλκίδας και πολύ περισσότερο οι φίλαθλοι.
Τουλάχιστον η μία εξέδρα προς το ποτάμι, θα πρέπει να γεμίσει με φιλάθλους οι οποίοι δεν πρέπει απλά να πάνε στο γήπεδο, αλλά να ενισχύσουν την ομάδα της Χαλκίδας να πάρει τους 3 βαθμούς.
Η ΕΠΣΕ φρόντισε στην περιοχή να μην έχουμε άλλους αγώνες. 
Στο γήπεδο του Βασιλικού θα διεξαχθεί ο αγώνας και το εισιτήριο...
είναι 8 ευρώ, ενώ υπάρχει και των 5 ευρώ για φοιτητές, ανέργους και στρατιώτες.
Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σίγουρα δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε στο θέμα των φιλάθλων.
Αν προλαβαίνει, ας απευθυνθεί στον ΛΗΛΑ, στην ΕΡΕΤΡΙΑ, στον ΜΙΑΟΥΛΗ, στον ΕΥΒΟΪΚΟ, στο ΑΦΡΑΤΙ και σε άλλες ομάδες κι ας δώσει οικονομικά εισιτήρια, για να πάνε όλοι αυτοί στο γήπεδο ίσως και με ένα πανό της ομάδας τους και έτσι να δείξουμε πως όταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει με ομάδες εκτός Εύβοιας είμαστε ΟΛΟΙ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Κύριε Στούπα, κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριοι του Συνδέσμου των Φίλων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, οι καιροί είναι δύσκολοι και δυστυχώς η ομάδα δεν έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της Χαλκίδας και οι λόγοι είναι γνωστοί. Αφήστε στην άκρη τους εγωϊσμούς και τις μαγκιές και δημιουργήστε μια όμορφη και δυνατή κερκίδα.
Εσείς οι 50 μπορείτε ν΄ ακολουθείτε την ομάδα στα εκτός έδρας και να βοηθάτε. Αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εκτός έδρας έχει 50 φιλάθλους θα είναι σημαντικό. Στους εντός έδρας όμως δεν φτάνουν.
Εμας συνεχίστε να μας βρίζετε. Δεν μας ενοχλεί. Την άποψή μας θα την λέμε.
Κάντε κινήσεις για το καλό της ομάδας.