Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Συγνώμη, αλλα δεν θα κάνω άλλο τον μαλάκα

Χρόνια σας πολλά.  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η πρώτη ομάδα της Εύβοιας και δεν ανήκει σε κανέναν.  Δεν θα μας υποδειξει κάνεις τι θα γράφουμε.  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανήκει στον κόσμο του τον οποίο κανείς μέχρι σήμερα δεν τον σεβαστηκε. 
Κύριε Ελευθεριάδη, υποδείξεις...
σε άλλους.  Κάνατε το μεγάλο λάθος. Σύντομα θα το καταλάβετε. Κύριε Ελευθεριάδη στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προσπάθησαν πολλοί να γίνουν μάγκες, αλλά κανείς δεν το κατάφερε.  Εμείς θα γράφουμε πάντα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί γι αυτόν φάγαμε ξύλο στην Μανδρα το 1993 όταν εσείς δεν ξέρατε προς τα που να πάτε.  Κύριε Ελευθεριάδη, εμείς δεν αναλαβαμε ποτέ την ΑΕΚ Χαλκίδας για να την κάνουμε πρώτη ομάδα της Χαλκίδας σε βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά δεν την εγκαταλειψαμε ποτέ για να παρουμε τον έτοιμο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Αν κάποιοι δεν αγαπουσαν πολύ την ΑΕΚ Χαλκίδας θα σας τα έλεγαν, αλλά αυτοί δεν είναι γιαλαντζι. 
Κύριε Ελευθεριάδη αφήστε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην άκρη.  Γράψαμε αλήθειες για τα δικά μας. Έχετε να πείτε κάτι;

Υ.Γ. Κύριε Ελευθεριάδη, αλήθεια εσείς γιατί πήγατε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι σε κάποια από τις άλλες 100 ομάδες που έχει η ΕΥΒΟΙΑ;  Μήπως επειδή δεν μπορούσατε να ανεβάσετε την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ;