Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η "Συμφωνία Αλήθειας" έχει, ήδη, υπογραφεί! Αναμένεται και η εκλογική επικύρωσή της

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από 250 και πλέον μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας και παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος κ. Κωστή Χατζηδάκη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου στη Χαλκίδα, η κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας.
Η πρωτοφανής, για τέτοια εκδήλωση, σε μέγεθος και παλμό, συγκέντρωση, χαρακτηρίσθηκε από τη συγκίνηση των....
παλαιοτέρων και τον ενθουσιασμό των νεωτέρων.
Ο μεστός πολιτικός λόγος των στελεχών της ΝΔ, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος, δεν επιτρέπει περιθώρια παρερμηνείας:
Επισημάνθηκαν, η ανικανότητα της συγκυβέρνησης, σε κάθε επίπεδο δραστηριότητάς της, η υποχώρηση της αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό και τα καταστροφικά αποτελέσματα της δημοσιονομικής πολιτικής της και των χειρισμών της στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστη η αυξανόμενη αυταρχικότητα και η αήθης επίθεσή της σε κάθε θεσμό της Δημοκρατίας, από τη Δικαιοσύνη μέχρι τα ΜΜΕ.
Τονίσθηκε η αποφασιστικότητα της ΝΔ στην αποτροπή της προσπάθειας εγκαθίδρυσης του κομματικού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ και η δέσμευσή της στη σώφρονα διαχείριση, μετά την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης, για την αποκατάσταση του κύρους της χώρας, την προσέλκυση επενδυτών σε σταθερό και υγιές οικονομικό περιβάλλον, την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη διάσωση του ασφαλιστικού συστήματος, μετά το πλήγμα που υπέστη από το νόμο Κατρούγκαλου.
Η συνεχής δημοσκοπική υπεροχή που καταγράφει η ΝΔ και η ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύουν οτι η "Συμφωνία Αλήθειας" που πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ελληνικό Λαό έχει, ήδη, υπογραφεί! Αναμένεται και η εκλογική επικύρωσή της!
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (ΕΚΟ) της ΝΔ και τ. γραμματέας Οργανωτικού κ. Βασίλης Σπανάκης και ο τομεάρχης Ευβοίας κ. Γιάννης Ιωαννίδης.
Την κεντρική ομιλία του κ. Αντιπροέδρου ακολούθησε η κοπή της πίτας και τοποθετήσεις από τον βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ και τ. υπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Φάνη Σπανό, τον τ. υπουργό κ. Κώστα Μαρκόπουλο, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Τζοβάννα Γκόγκου και τους πολιτευτές κ.κ. Γιώργο Βοσκό, Βασίλη Δεμερτζή, Σίσσυ Λαΐου, Ματίνα Ρέτσα, Μάνο Φωτάκη και Νίκο Λυσιγάκη. 
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ μετέφερε μήνυμα – χαιρετισμό του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν και οι τ. υπουργοί κ. Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος και Αναστάσιος Λιάσκος, όπως επίσης και οι τ. βουλευτές κ. Μιχάλης Σίδερης και Άγγελος Πνευματικός.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδος, κ. Γρηγόρης Τσίμπος και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας κ. Πέτρος Ποδάρας ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ για το μήνυμα ενότητας, αποφασιστικότητας και αγωνιστικότητας που σφράγισαν με τη συμμετοχή τους και εύχονται σε όλους τους Ευβοείς, καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας      
Πέτρος Δ. Ποδάρας