Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δικαίωμα της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να απαγορεύει την παρουσία δημοσιογράφων στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά αυτό καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν.
Προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει, αλλά υπάρχουν δημοσιογράφοι οι οποίοι θέλουν και μπορούν να καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καθημερινά και αυτό δεν είναι κακό για την ομάδα.
Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου μπορεί να έχει αρκετή δουλειά τώρα με τον χορό, αλλά το γραφείο τύπου έχει συγκεκριμένη αποστολή. 
Κύριοι, ας το ξεκαθαρίσουμε. Ο κάθε....
δημοσιογράφος μπορεί να βλέπει κάποια πρόσωπα στην προπόνηση, αλλά δεν γνωρίζει "τον Αλέκο από την Ζιμπάμπουε" τον οποίο δοκιμάζει ο προπονητής, ούτε με ποια πτήση θα έρθει, όσο ρεπορτάζ κι αν κάνει. Καθαρή διαρροή είναι αυτό και μάλιστα από κάποιον από τους 2-3 που γνωρίζουν.
Επειδή ο κάθε υπεύθυνος γραφείου τύπου είναι ή θεωρείται συνάδελφος των δημοσιογράφων, καλό θα ήταν να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και καλό επίσης θα ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου να πείσει την διοίκηση να μην επιμείνει στην απόφασή της για το θέμα της παρουσίας των δημοσιογράφων στις προπονήσεις. 
Κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να ξέρετε πως το στοίχημα δεν το κερδίζει κάποιος βάζοντας απέναντι τους δημοσιογράφους.
Καλή επιτυχία με τον χορό και καλή πορεία για την ομάδα.