Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, όλα δείχνουν πως αυτή η ομάδα, πληρώνει την απουσία του κόσμου.
Κατάφεραν βλέπετε να ασελγήσουν πάνω στην ομάδα αυτοί οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσαν να διοικήσουν ούτε ομάδα καφενείου.
Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια, δεν ελέγχει κανείς τους διάφορους που πέρασαν από την διοίκηση και φρόντισαν ώστε να περνούν αυτοί καλά και οι κολλητοί τους καλύτερα στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τα χειρότερα έρχονται για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αφού και πάλι η απουσία και η μη.....
αντίδραση του κόσμου, επιτρέπουν σε κάποιους να λειτουργούν αυθαίρετα και στο σκοτάδι.
Οι πληροφορίες που έχουμε δεν είναι καλές και δυστυχώς για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσουν να παραμυθιάσουν τους πάντες, αφού πρώτα "ξεπλύνουν" μέσα από Γενική Συνέλευση (;;;;;) τα όσα έχουν κάνει στο θέμα της ανόδου στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Οι ευθύνες των κ. Τσαγκάρη, Κακαβά, Αναγνωστάκη, Πίσχινα, Σιγανού, Καραμάνου και Ναστογιάννη τεράστιες. Θέλουμε να πιστεύουμε πως πριν χτυπήσει η καμπάνα οι κύριοι Πίσχινας, Σιγανός και Καραμάνος, θα πάρουν θέση και θα βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.
Ο κ. Βασίλης Πίσχινας επειδή δεν μπορεί να δηλώσει άγνοια, αφού σε κάθε περίπτωση μπορεί να ενημερωθεί για τους κινδύνους από τον πατέρα του.
Ο κ. Αλέξανδρος Σιγανός ο οποίος έχει φίλους ανθρώπους που υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και την πολιτική γενικότερα και θα μπορούσε να τους συμβουλευτεί.
Ο κ. Καραμάνος Αλέξιος ο οποίος είναι δικηγόρος και ξέρει τις επιπτώσεις που υπάρχουν για τον καθένα, αν το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φτάσει στις αρχές.
Η ευκαιρία για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μεγάλη. Η αντίδραση του κόσμου θα σώσει την ομάδα.
Οι τρόποι αντίδρασης δεν είναι πολλοί. 
Ο ένας είναι η αποχή και ο άλλος η αντίδραση.
Οι κύριοι που ανέλαβαν τις τύχες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορούν να μιλούν για τίποτα.
Λειτουργούν στο σκοτάδι και τώρα θα δείξουν αν αυτό το κάνουν επειδή έχουν συμφέροντα ή από άγνοια.