Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Τα είχαμε όλα και το μόνο που μας χρειαζόταν ήταν η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ που θέλει ο Βασιλειάδης και οι δικοί του εξυγιαντές της ΕΠΟ!!!! Αλήθεια τι άλλο θα σκεφτούν όλοι αυτοί για να διαλύσουν το ποδόσφαιρο; Ας υποθέσουμε πως πρέπει να έχουν κάρτα όλοι οι ποδοσφαιριστές. Πως θα προλάβουν να την αποκτήσουν από σήμερα ....
μέχρι 9 Οκτωβρίου;;;;;
Μήπως παίρνουν ληγμένα οι εξυγιαντές;
- Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε ούτε με τον κύριο Κοντσιλίδη της Ερέτριας, ούτε με τον κύριο Μπλέτσα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι ας λέει ο καθένας όσα θέλει. Όταν τελειώσουν τα όπλα που διαθέτουν και τα οποία εμπιστεύθηκαν για να πετύχουν τους στόχους, θα τους καλέσουμε ν΄ ακούσουν κι εμάς, εκτός κι αν θα τους έχουν κουφάνει αυτοί που ήταν δήθεν και βρέθηκαν δίπλα τους.
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γραμματέα της ΕΠΣΕ κύριο Γιώργο Πίσχινα ο οποίος ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα που είχε να κάνει με σχολείο. Κύριε Πίσχινα σας ευχαριστούμε πολύ.
- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού πήρε το οκ για να τελειώσει με την Δημοτική Αγορά. Έτοιμος να χρεώσει τους δημότες είναι ο Δήμαρχος αφού ότι θα κάνει θα το κάνει με δάνεια.
- Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ συνεχίζει με Μπασούκο, αλλά να μην ξεχνάμε και τον ενδιάμεσο. Ξεκίνησε με Σμπρίνη, πέρασε στον Φαμελιάρη και πήγε στον Μπασούκο, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα!!! Κύριοι όποιος αμφισβητεί πως υπάρχει και ο κ. Φαμελιάρης να μας το πει, για να του απαντήσουμε.