Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Αλήθειες...

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής άρχισε και πιστεύουμε πως το έχουν καταλάβει ΟΛΟΙ.
Την Εύβοια την εκπροσωπούν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.
Δύσκολα τα πράγματα και για τις δύο ομάδες και σαφέστατα τις ευθύνες τις έχουν οι διοικούντες αυτές τις ομάδες.
Όλα δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στα διοικητικά και τα οικονομικά των ομάδων και αυτό κανείς δεν μπορεί να το κρύψει.
Σε δύσκολη θέση και οι δύο ομάδες αγωνιστικά, αλλά σε δυσκολότερη ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.
Πολύ μικρό και αδύναμο το ρόστερ της ομάδας και αυτό το ....
γνωρίζουν ΟΛΟΙ. Αν η ΕΡΕΤΡΙΑ ανέβηκε κατηγορία μόνο και μόνο για να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα και να επανέλθει στα τοπικά, τότε καλά το πάει. Αν όμως θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να προχωρήσει σήμερα σε κινήσεις οι οποίες θα ενισχύσουν την ομάδα. Το να παραδεχόμαστε τα πάντα και να λέμε δεν υπάρχουν χρήματα, δεν λέει τίποτα. Η κάθε διοίκηση πρέπει να φροντίσει ώστε και χρήματα να υπάρχουν και ο κόσμος να βοηθάει και να είναι κοντά στην ομάδα.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φαίνεται πως οι διοικούντες μάλλον κρατούν μια στάση η οποία δεν τους τιμά. Φαίνεται πως κάποιοι οι οποίοι δεσμεύτηκαν να βάλουν χρήματα, λειτουργούν με το σταγονόμετρο και με χρονοκαθυστέρηση. 
Κάποιοι προσπαθούν από εδώ και από εκεί να καλύψουν τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά αυτό δεν είναι και εύκολο.
Δυστυχώς και αυτή η διοίκηση επικοινωνιακά δεν τα πάει καλά και όλα έχουν αφεθεί σ΄ έναν άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί.
Διαπιστώνουμε πως οι περισσότεροι που δηλώνουν πως αγαπούν την ομάδα, το κάνουν για προσωπικούς λόγους και δεν επηρεάζουν ούτε την οικογένειά τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ας μη γελιόμαστε.
Καμιά τύχη δεν θα έχουν οι ομάδες μας, αν οι διοικήσεις τους, δεν καταλάβουν και δεν παραδεχτούν πως δεν φταίνε πάντα οι άλλοι, αλλά έχουν οι ίδιοι μεγάλες ευθύνες.
Κουραστήκαμε να γράφουμε για το θέμα και δεν είμαστε ηλίθιοι για να δεχτούμε πως οι διοικούντες έχουν αγκαλιά ανθρώπους που μόνο κακό κάνουν στις ομάδες.