Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Διευθυντής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ κ. ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ και οι συnεργάτες προπονητές κ.κ. ΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΑΣ. ΤΣΙΜΙΧΟΔΗΜΟΣ & ΠΑΝΟΣ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα παρακάτω:
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να αφοσιωθούμε αποκλειστικά και μόνο στη ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ των νεαρών ποδοσφαιριστών από 6 έως 16 ετών, με στόχο την αρτιότερη κατάρτιση και διαμόρφωση της ποδοσφαιρικής τους ολοκλήρωσης και προσωπικότητας.
Δεν δηλώσαμε την ΕΥΡΙΠΟ στην Β’ ΕΠΣΕ Αδρών προκειμένου να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα το βασικό έργο της ΣΧΟΛΗΣ έναντι των παραπάνω....
ηλικιών με ακόμη πιο αποτελεσματικούς και πιο σύγχρονους τρόπους δουλειάς και έναντι αυτών θα δηλωθούν όλες μας οι ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ενώ στον γενικότερο ΕΤΗΣΙΟ σχεδιασμό μας περιλαμβάνονται πολλά φιλικά παιχνίδια και ΤΟΥΡΝΟΥΑ ποδοσφαίρου εντός και εκτός ΕΥΒΟΙΑΣ.
Στα 16 χρόνια τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι για την ένταξή τους σε άλλες ομάδες και για τα αντρικά τμήματα των ομάδων αυτών ώστε να συμπληρώνεται η αγωνιστική τους εκπαίδευση με στόχο τελειώνοντας το σχολείο να μπορούν να επωφεληθούν από το ποδόσφαιρο στις πόλεις όπου θα πραγματοποιήσουν τις ανώτερες σπουδές τους.
Συνεργαστήκαμε κυρίως με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ παραχωρώντας το βασικό αριθμό των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΕΥΡΙΠΟΥ, αλλά και με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, τον ΒΑΤΩΝΤΑ και την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τις προσωπικές επιθυμίες και επιλογές παιδιών και γονέων.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία των δηλώσεών μας αυτών τα Μ.Μ.Ε.  καθώς και τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο να τα κάνουμε καλύτερους αθλητές, ποδοσφαιριστές και ανθρώπους.