Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Μεγάλη Τρίτη σήμερα και κάτω από συνθήκες καραντίνα σας, δεν πρέπει να ξεχνάμε να ....
λέμε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

- Τα σενάρια για τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου πολλά, αλλά είναι βέβαιο πως και στην ΕΠΟ δεν μπορούν ούτε ν΄ αποφασίσουν, ούτε να τολμήσουν.Θα είναι ανεύθυνο το να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και θα είναι σαν να τα παίζουν στα ζάρια.. Κύριοι στ τοπικά πρέπει να συνεχισθούν και να έχουμε πρωταθλητές, να έχουμε ομάδες που αγωνιστικά θα κερδίσουν την παραμονή τους και άλλες που επίσης αγωνιστικά θαα υποβιβασθούν.

- Εμείς φίλες και φίλοι δεν ξεχνάμε ποτέ και ξέρουμε να λέμε ευχαριστώ, αλλά να ζητάμε και συγνώμη και φυσικά αυτές τις Άγιες Μέρες να στέλνουμε τις ευχές μας προς κάθε κατεύθυνση  Καλή Ανάσταση και υγεία. 

-  Δεν είναι κακό ν΄ ακούει κανείς  και τις απόψεις των άλλων. Κακό είναι να μην έχει ο ίδιος άποψη και να  λέει ΝΑΙ σε κάθε άποψη που ακούει, μόνο και μόνο επειδή δεν θέλει να ενοχληθεί κανείς. Κάπως το λένε αυτό άλλά τέτοιες μέρες ας μην γράφουμε κακά λόγια.