Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Έκανε Ανάσταση ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ

 - Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι γράφει η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΝΑ, για την λύση συνεργασίας με τον προπονητή. Το apopsignomi είχε γράψει την άποψή του εδώ και πολύ καιρό. Επιτρέψτε μας να γράψουμε πως τα δύο τελευταία χρόνια ο πρόεδρος κ. Βαγιάννης βάζει το χέρι στην τσέπη, οι χορηγοί πληρώνουν, από τον ΑΟΝΑ πέρασαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, αλλά δυστυχώς η επιλογή των προπονητών τα 2 τελευταία πρωταθλήματα, δεν έφεραν και ούτε καν πλησίασαν τα αποτελέσματα και τους στόχους της διοίκησης.
Η επιλογές των προπονητών δεν ήταν οι σωστές και ήταν και καλοπληρωμένες.
Γιατί όλα αυτά; 
Γιατί κάποιοι έχουν εμπάθειες για να μην ....γράψουμε κάτι άλλο. 
Δεν θα γράψουμε περισσότερα, μέρες που είναι.
Ο κ. Μαύρος είναι λύση για την ομάδα μέχρι τέλος της περιόδου και αν δεν συνεχίσει, τότε μακάρι η όποια επιλογή να γίνει προσεκτικά.
Στην Εύβοια υπάρχουν προπονητές που μπορούν να οδηγήσουν τον ΑΟΝΑ.
Ο κ. Λάμπρου, ο κ. Αυλωνίτης και ο κ. Ντόβολης είναι κάποιοι από τους προπονητές που σίγουρα θα ήταν καλή λύση. Υπάρχουν κι άλλοι, αλλά είναι σε ομάδες  και δύσκολα θα έφευγαν από αυτές.
Το apopsignomi δεν δίνει σημασία στα όσα είπε ο μέχρι χθες προπονητής του ΑΟΝΑ, γιατί απλά η λύση της συνεργασίας μας δικαίωσε σε όλα.
Δεν έχουμε κάτι εναντίον του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ούτε εναντίον μελών της διοίκησης και ιδιαίτερα του προέδρου. Με κάποιους δεν θ΄ ασχοληθούμε και το γιατί το δείχνουν τ΄ αποτελέσματα.
Γι΄ αυτούς ο κ. Βαγιάννης είναι καλός για να πληρώνει και αυτοί να κάνουν κουμάντο.
Ο ΑΟΝΑ έκανε πρόωρη Ανάσταση και αυτό είναι το θετικό. Για τα υπόλοιπα από βδομάδα.