Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε , να φοράτε την μάσκα σας, να κάνετε τεστ και να κάνετε τα εμβόλια. Ο κορονοϊός δεν έφυγε, αλλά πιστεύουμε πως αν συνεχίσουμε με τα μέτρα και τους εμβολιασμούς, θα τον διώξουμε. Να προσέχουν οι πιστοί για να μην δημιουργηθούν προβλήματα αυτές τις Άγιες Μέρες. Όχι συνωστισμός, να κρατάμε αποστάσεις, μα φοράμε την μάσκα και ....μέσα και έξω από τους Ιερούς Ναούς.

- Συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων κι εκεί ακούσθηκαν και πάλι δικαιολογίες. Ο κ. Κουλοχέρης και η κυρία Γκόγκου πήραν τον λόγο και κάτι είπανε για να δικαιολογήσουν τα ΝΑΙ που είπανε στα έργα και στους εργολάβους, για τους οποίους είχαν πει πολλά και διάφορα. Κύριε Κουλοχέρη και κυρία Γκόγκου ξανακούστε τα όσα λέγατε στις συνεδριάσεις του ΔΣ, αλλά και στα ΜΜΕ και μετά τα ξαναλέμε. Καλό Πάσχα να έχετε και Καλή Ανάσταση.

- Ο κ. Σελεβάκος ως Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και ως μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου κάτι είπε για εργαζόμενους και για μη στήριξη του Δήμου στα δικαστήρια. Κύριε Σελεβάκο, θα μας πείτε γιατί δεν είχατε την ίδια θέση και στο θέμα της εργαζόμενης στο Εργατικό Κέντρο, της οποίας "εξαφανίσθηκαν" τα ένσημά της;;; Για την κυρία Μητάκη αναφερόμαστε κύριε Σελεβάκο. Εκεί τι κάνατε ως συνδικαλιστής;

- Καλέ μας άνθρωπε, βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και κάνεις λάθη. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν αλλάζουμε στρατόπεδα και δεν πάμε όπου μας πάει ο άνεμος. Στο θέμα με την Ελένη Μιντζιφίρη είπαμε πως θ΄ ασχοληθούμε από την Τρίτη του Πάσχα. Το ποιος την εκτιμά ή όχι, το ξέρει η ίδια.

- Όπως γράψαμε και χθες, αυτές τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, δεν θα ανεβάσουμε τους τόνους και δεν θα προχωρήσουμε σε πολλές αναρτήσεις.
Καλό Πάσχα να έχετε όλοι και Καλή Ανάσταση.