Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή με υγεία. Κυριακή λοιπόν σήμερα και από χθες αρχίσαμε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουμε να κάνουμε οσα πρέπει για να είμαστε έτοιμοι αφού αύριο πρώτα ο Θεός θα βγει από το νοσοκομείο δικός μας άνθρωπος. Όλες αυτές τις μέρες περάσαμε δύσκολα αφού ήμασταν ένας εδώ κι άλλος εκεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους..... φίλους που ήταν δίπλα μας και ενδιαφέρθηκαν.

- Μας κούρασε το θέμα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ και οι συνεχείς κωλοτοτούμπες των περισσότερων. Μας κούρασαν και δεν περιμένουμε τίποτα απολύτως. Θα γράψουμε κάποια στιγμή αυτά που δεν θα ήθελαν να διαβάσουν και θα το κάνουμε γιατί απλά μας κούρασαν.

- Εμείς ότι λέμε και ότι γράφουμε το εννοούμε και ειλικρινά δεν το κάνουμε για κανέναν άλλον λόγο. Δεν περιμένουμε απολύτως τίποτα από κάποιους κυρίους και θα τους παρακαλούσαμε να σταματήσουν να λένε πολλά και διάφορα, γιατί και στον παπά της ενορίας τους νά τα πούνε εμείς θα τα μάθουμε.

- Δεν ζητήσαμε ποτέ να μας έχουν στην λίστα των φίλων τους, δεν ζητήσαμε ποτέ να μας καλέσουν στα όποια τραπεζώματα οργανώσουν και μάλιστα όταν μας κάλεσαν τους είπαμε όχι, γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε δήθεν.

- Το κλείνουμε εδώ το θέμα και ειλικρινά λυπούμαστε πάρα πολύ. Από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να απαντήσουμε σε κανέναν και για τίποτα. Θα γράφουμε την αποψή μας και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Στο εξής μόνο η δημόσια συγνώμη τους θα μας πείσει ώστε να έχουμε έστω μια καλημέρα με τους κυρίους και τις κυρίες. Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, αλλά κάποιοι θα πρέπει να κοιτάξουν λίγο και την δική τους την καμπούρα. 

- Σήμερα θα πρέπει να είμαστε στο πλευρό του παιδιού μας το οποίο και δίνει εξετάσεις για το Proficiency |Cambridge και δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία  και ευχαριστούμε δημόσια τον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου και όλους τους καθηγητές της. Ο κ. Γιώργος Μπαϊζάνος βοήθησε ώστε να φτάσει η κόρη μας μέχρι εδώ και ειλικρινά έχουμε μεγάλη υποχρέωση απεναντί του γιατί ήταν κάτι παραπάνω από καθηγητής των παιδιών μας..