Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

....... φαπούλες

 - Την υγεία μας να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα τα παλέψουμε με κάθε τρόπο. Δεν περιμένουμε ούτε καν μια καλή κουβέντα από ανθρώπους στους οποίους εμείς κάτι δώσαμε και για τους οποίους, πήγαμε κόντρα με άλλους πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και παράγοντες του αθλητισμού. Χάσαμε τελικά σε επίπεδο οικονομικό, αλλά δεν το μετανιώσαμε, αφού ήταν δική μας η επιλογή. Εμείς συνεχίζουμε, αλλά χωρίς τις κυρίες και τους.......κυρίους, που εύκολα ξεχνούν και το ακόμη χειρότερο είναι το ότι πιστεύουν πως εμείς είμαστε δεδομένοι.

- Επειδή στο εξής η στάση μας απέναντί τους δεν θα είναι η ίδια, δεν θέλουμε να παρεξηγηθούν, όπως δεν παρεξηγηθήκαμε κι εμείς, με την δική τους στάση. Εμείς δεν θα χαρούμε, με την οποια αποτυχία τους, γιατί έχουμε μάθει να κρατάμε αποστάσεις και να σεβόμαστε κάποια πράγματα.

- Στον Δήμο Χαλκιδέων τον πρώτο λόγο τον έχει η παράταξη της Δημάρχου κυρίας Βάκα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Θα το ξαναγράψουμε. Ο μόνος τρόπος για να χάσει εκλογές η κυρία Βάκα, είναι το να βρεθεί υποψήφιος ο οποίος θα έχει προτάσεις και δεν θα στηρίξει τον προεκλογικό του αγώνα στο να λέει τι δεν έκανε η σημερινή δημοτική αρχή.

- Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι οι δημότες περιμένουν συγκεκριμένες προτάσεις και όχι ωραία λόγια και υποσχέσεις.