Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

..... μικρά, μικρά

  - Τελικά οι αρμόδιοι του Αστικού ΚΤΕΛ της Χαλκίδας δεν θέλουν να καταλάβουν τίποτα και το χειρότερο όλων είναι και το ότι οι αρμόδιοι της Περιφέρειας δεν αντιδρούν, ώστε να σταθούν στο πλευρό των μικρών παιδιών τα οποία πηγαίνουν στο γυμνάσιο Βασιλικού, ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε θύματα. Κύριε Περιφερειάρχη, αγαπητέ Φάνη, δεν πάει άλλο. Η παρέμβασή σας πρέπει....να γίνει σήμερα και πάντως πριν είναι αργά. 

- Το θέμα αφορά τα παιδιά που πάνε από το Λευκαντί στο γυμνάσιο Βασιλικού και δεν γίνεται η μεταφορά τους με τα σχολικά, γιατί κάποιοι τετραεξυπνοι αποφάσισαν πως τους καλύπτει το λεωφορείο της γραμμής. Φυσικά αυτό δεν αφορά τα δικά τους παιδιά ή τα παιδιά φίλων και συγγενών τους. 

- Αγαπητέ Φάνη είσαι πατέρας και θα καταλάβεις. Το αστικό της γραμμής φεύγει από Λευκαντί και στην στάση Μαγκούτα κατεβάζει τα παιδιά που θέλουν να πάνε στο Γυμνάσιο. Τα παιδιά πρέπει μόνα τους να διασχίσουν τον κεντρικό δρόμο ο οποίος διασχίζει το Βασιλικό και παει για Ερέτρια βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τους.

- Το ίδιο και το μεσημέρι, όταν τα παιδιά σχολάσουν, θα πρέπει να φύγουν από το Γυμνάσιο και να φτάσουν στην ίδια στάση περνώντας και πάλι κάθετα τον κεντρικό δρόμο. Για την κατάσταση των λεοφωρείων θα γράψουμε κάποια άλλη στιγμή, όπως και για το σύστημα επικύρωσης των εισιτηρίων το οποίο χρησιμοποιεί μόνο το Αστικό ΚΤΕΛ Χαλκίδας.

- Από σήμερα λοιπόν ξέρετε το θέμα κι εσείς και οι αρμόδιοι του Αστικού ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΊΔΑΣ και ότι κι αν συμβεί θα αναλάβετε τις ευθύνες σας. Να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος γιατί έρχεται και βαρυχειμωνιά και ξέρετε τους κινδύνους για τα παιδιά.