Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αφού μας έκανε φροντιστήριο ο αγαπητός κύριος Νίκος, μπήκε στο παιχνίδι και ο νεαρότερος κ. Κώστας ειδικός του ποδοσφαίρου και πάντα υποστηρικτής του Μανώλη. Με τον κύριο Νίκο τα είπαμε και πιστεύουμε πως τα κατάλαβε καλά. Πάμε τώρα στον.... Κωστάκη.

- Κωστάκη, θα εκτεθείς γιατί απλά βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και θέλεις να δείχνεις φανατικός υποστηρικτής του προπονητή κυρίου Μαγκαφίνη, χωρίς κανένας να τον έχει κατηγορήσει αυθαίρετα. Κωστάκη, είναι δυνατόν να μην βλέπεις πως κάτι τρέχει και η ομάδα σκοντάφτει απίστευτα από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα;

- Να τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα. Κατηγορούν τον κύριο Μαγκαφίνη και λένε πως δεν είναι αυτός το κουμάντο, αλλά τον καθοδηγεί συνεργάτης του. κατηγορούν τον κ. Μαγκαφίνη πως ξέρει πως υπάρχουν "δύο στρατόπεδα" στους ποδοσφαιριστές και δεν έκανε τίποτα, για να κερδίσει τα αποδυτήρια.

- Κωστάκη η ομάδα έχει έναν γνωστό και έμπειρο τερματοφύλακα τον Ντουμάνη γνωστό στην ομάδα και από προηγούμενα χρόνια που ήταν βασικός. Πως να εξηγήσουμε πως μετά την φυγή του βασικού τερματοφύλακα ο Ντουμάνης έμεινε πάλι δεύτερος στον πάγκο και χρησιμοποιήθηκε ο τερματοφύλακας που δεν είχε ούτε 10 μέρες που πήρε μεταγραφή στην Αρτάκη.

- Κωστάκη, αν δεν ξέρεις μπορείς να μάθεις. Καλά θα κάνεις να ρωτήσεις τους κοντινούς σου, για την κατάσταση και πως την συζητούν οι ποδοσφαιριστές.

- Τα αποδυτήρια ανήκουν στον προπονητή και τον Γενικό αρχηγό. Αν κάτι δεν πάει καλά, αυτοί έχουν την ευθύνη κι αν δεν τα καταφέρνουν, μην περιμένετε τίποτα.