Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

....φαπούλες

 - Έχουμε μία αγωνία για την πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων, με πρόεδρο τον κύριο Δημήτρη Σέρρα και στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων την πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την κυρία Σακελλαράκη. Αυτό που επίσης θα έχει ενδιαφέρον, είναι να διαπιστώσουμε αν έχουν δίκιο, αυτοί που λένε πως ο κύριος Τζαφέρος, θα επιχειρήσει... με τις παρεμβάσεις του να καπελώσει κατά κάποιον τρόπο τον κύριο Σπύρου.

- Ποια άραγε θα είναι τα πρώτα θέματα της 1ης συνεδρίασης για το 2024; Κύριε Σέρρα φροντίστε μέσα σε όλα τα άλλα, να φέρετε και θέματα κοινωνικά, θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του δημότη και τα προβλήματα που αυτός αντιμετωπίζει.

- Θα περιμένουμε και από τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Καραμούζη, να φέρει και πάλι για συζήτηση το θέμα της ύδρευσης στην περιοχή Πανόραμα. Κύριε Καραμούζη η κυρία η οποία είχε σηκώσει ψηλά το θέμα και δήλωνε πως θα γκρεμίσει την ανίκανη δημοτική αρχή, δεν εκλέχθηκε, αλλά αφού ήσασταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο, κάτι πρέπει να κάνετε.