Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Επιμένουν οι γκαφατζήδες της ενημέρωσης στην παραπληροφόρηση, αφού φαίνεται πως οι εκλογικές αναμετρήσεις του 2023 και δεν ήταν και λίγες, δεν τους έγιναν μάθημα. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεχάσουν τις ήττες και το ότι οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στην άποψη και την προτροπή τους. Έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους και στις δύο.... αναμετρήσεις για Εθνικές εκλογές, αλλά και στις Δημοτικές και στις περιφερειακές.

- Τώρα πιστεύουν πως ο λαός ξέχασε και αρχίζουν πάλι από την αρχή με τα ίδια και τα ίδια και συνεχίζουν με μίσος κατά Κυριάκου Μητσοτάκη, Φάνη Σπανού και Έλενας Βάκα. Συνεχίζουν με τα ίδια ακριβώς θέματα που χρησιμοποίησαν και προεκλογικά, λες και δεν αποφάσισαν και δεν τα έκριναν οι πολίτες.

- Να κάνουν αντιπολίτευση, αλλά με στόχο να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά μας και αυτό θα φέρει αποτέλεσμα, ενώ το μίσος και η προσωπική εμπάθεια δεν οδηγούν πουθενά.

- Τελικά το Περιφερειακό Συμβούλιο, κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι το χρησιμοποιούν για να κλέψουν 5΄δημοσιότητας, μιλώντας για πράγματα που δεν αφορούν την διοίκηση της περιφέρειας, αλλά την Βουλή.  Απλά χρησιμοποιούν διάφορα τρυκ για να πάρουν τον λόγο και έτσι το περιφερειακό συμβούλιο μπαίνει στα θέματα ημερήσιας διάταξης, το λιγότερο 2 ώρες μετά την έναρξη της συνεδρίασης.

- Ο κύριος Κατσούλης πήρε στην αρχή τον λόγο και είπε πως η παράταξη του κυρίου Αποστολίδη εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ και την πρώην παράταξη της κυρίας Μπατζελή και την πρώην παράταξη Αναγνωστάκη. Κύριε Κατσούλη ο κύριος Αναγνωστάκης εκλέχθηκε με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ΠΑΣΟΚ. Έτσι δεν είναι;

- Αλήθεια μήπως ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ και απλά εμείς δεν το πληροφορηθήκαμε;