Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΤΗ Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
ΣΤΗΝ Α1 ΤΟΠΙΚΟ
Ο ΑΟΧ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
Τελικά μόνο συγχώνευση δεν ήταν όλο αυτό το σήριαλ που εδώ και μισό χρόνο απασχολούσε τον ποδοσφαιρικό χώρο της Χαλκίδας. Η "μεταφορά" όπως μπορούμε να πούμε καλύτερα πραγματοποιήθηκε. Oi ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ θα αγωνίζονται πλέον στην Δ’ Εθνική. Όμως εδώ πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο το πώς θα ακολουθήσουν τα πράγματα φέτος.Λίγα λεπτά πριν μπει ο Αύγουστος το Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς διαπραγματεύτηκε με τον Τερτίπη την ομάδα της ΑΕ Χαλκίδας χωρίς χρηματικό ποσό. Η ΑΕΧ είναι πλέον του ΑΟΧ αφού έχει το ίδιο Δ.Σ. Οι καθυστερήσεις όμως προκαλούν προβλήματα αφού η ΑΕΧ δεν μπορεί να αλλάξει τώρα ποια όνομα και έμβλημα.
Ο ΑΟΧ ΘΑ ΕΧΕΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ
Η κύρια ομάδα θα είναι αυτή της Δ’ Εθνικής. Οι τωρινοί παίχτες θα αγωνίζονται στην ομάδα της ΑΕΧ. Για ένα χρόνο η ομάδα αυτή θα έχει το όνομα και το έμβλημα της ΑΕ Χαλκίδας. Μετά από 1 χρόνο η ΑΕ Χαλκίδας θα μετονομαστεί σε ΑΟ Χαλκίς με σήμα την Αρέθουσα. Τα χρώματα της στολής δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι.Η θέση του τοπικού δεν χάνετε. Σαν όνομα ο ΑΟ Χαλκίς θα παραμείνει στο Α1 Τοπικό με ποδοσφαιριστές όμως από τις ακαδημίες.
ΙΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δεν μιλάμε για προσθήκες ατόμων στην διοίκηση. Ο Παναγιώτης Τερτίπης αποχώρησε τελείως από τα διοικητικά της πρώην ομάδας του. Απλά παρέδωσε χωρίς χρηματικό ποσό την ΑΕΧ στην διοίκηση του ΑΟΧ. Και η ομάδα της Δ’ Εθνικής και η ομάδα του Α1 Τοπικού έχουν την ίδια διοίκηση όπως την ξέραμε μέχρι χθες με πρόεδρο τον κύριο Ταρνανά και αντιπρόεδρο τον κύριο Μπούρικα.
ΑΠΟ ΑΕΧ ΣΕ ΑΟΧ
Σκοπός της ομάδας είναι από την αγωνιστική περίοδο 2010-11 η ομάδα αυτή της Δ’ Εθνικής με το όνομα ΑΕ Χαλκίδας να μετονομαστεί σε ΑΟ Χαλκίς και να γίνει η ΜΕΤΑΦΟΡΑ και νόμιμα. Δεν χάνετε ούτε ο ΑΟΧ και δεν δημιουργούνται προβλήματα αφού η διοίκηση είναι η ίδια.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Ο. ΜΕΝΟΥΝ
Είμαστε τώρα στην συμφωνία. Μένουν μόνο τα διαδικαστικά από την Ε.Π.Ο. Η θέση της Χαλκίδας δεν χάνεται στην Δ’ Εθνική. Για φέτος θα ‘χουμε την ομάδα του ΑΟΧ που ξέρουμε, σαν ΑΕΧ στην Δ’ Εθνική και θα είναι η κύρια ομάδα που μετά από ένα χρόνο θα λέγεται και ΑΟ Χαλκίς. Θα υπάρχει και ομάδα ΑΟΧ για ένα χρόνο στο Α’ Τοπικό που θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές που είναι στις ακαδημίες.
Τίποτα δεν χάνετε. Όλα αυτά ισχύουν σαν διαδικαστικά και μόνο. Αν μπορεί να αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες θα το δημοσιεύσουμε. Ο ΑΟΧ υπάρχει προς το παρόν σαν ΑΕΧ και βλέπουμε. Περιμένουμε τη ΕΠΟ και ο ΑΟΧ ξεκινάει μια μεγάλη επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες.