Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ

Διοικητικές εξελίξεις στον Ηρακλή
Αναλαμβάνει ο Παντελή, βελτίωση
σε όλους τους τομείς ζήτησε ο Μπουμπένκο
Οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να πιστοποιηθεί η συμφωνία του Αντώνη Ρέμου με τον Ανδρέα Παντελή για την μεταβίβαση του 40% του μετοχών, έναντι του συνολικού ποσού των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη εξάλλου από την αρχή της εβδομάδας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται ο κύπριος επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης ουσιαστικά θα αποτελέσει τον... συμπαίκτη που αναζητούσε ο Ρέμος.Πέρα όμως από τα διοικητικά ζητήματα - όπου κάθε εξέλιξη θα χαρακτηριστεί θετική ή αρνητική, εκ του αποτελέσματος - υπάρχει και το αγωνιστικό τμήμα.
Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα, με απώτερο σκοπό να επιστρέψει στις νίκες. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έδωσε συνέντευξη Τύπου και επισήμανε ότι «πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και διάρκεια στην απόδοσή μας. Περιμένω από τους παίκτες να επιδείξουν την αγωνιστική διάθεση που είχαν στις προπονήσεις και επίσης θέλω να γίνουμε πιο επικίνδυνοι στην επίθεση».
Ο Σλοβάκος προπονητής αναφέρθηκε εξάλλου σε αυτή την αδυναμία του Ηρακλή. «Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Προς αυτή τη κατεύθυνση δουλεύουμε από την αρχή της εβδομάδας και είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών», είπε για να αναφερθεί στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
«Στόχος μας ήταν η νίκη, άρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι πλέον έχουμε πιο φορμαρισμένους παίκτες και περιμένουμε να κρατήσουν την φόρμα τους».Σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση του Νούνο Πιλότο, απάντησε ότι «θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα. Είναι σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται περίπου δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμος. Γενικότερα, έχουν έρθει στην ομάδα παίκτες τους οποίους δεν γνώριζα και οι οποίοι δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση».
Ρωτήθηκε επίσης για την προσπάθεια της ομάδας για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. «Δουλεύουμε προς αυτή τη κατεύθυνση και είμαι βέβαιος ότι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν την ομάδα ψηλότερα».