Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

«Κρας τεστ» για τρεις στη Σούπερ Λιγκ
Από το Ολίμπικο στη Ν. Σμύρνη,

από τη Μπορντό στον Ατρόμητο
και Ξάνθη - ΠΑΟΚ
Το κυριακάτικο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού
ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, με την ψυχολογία στα... ουράνια μετά τη σπουδαία επιτυχία στη Ρώμη, θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» θέλουν να «κλέψουν» λίγη από τη δόξα των «πράσινων», κερδίζοντάς τους, όχι μόνο για τη φήμη, αλλά και για τους πολύτιμους βαθμούς.
Θεωρητικά πιο εύκολη αποστολή θα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την ίδια ημέρα υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Καραϊκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλές απουσίες, αλλά και ο Ατρόμητος... δεν πάει πίσω.
Σήμερα Σάββατο, ο τρίτος της «παρέας» των διεκδικητών του τίτλου, ΠΑΟΚ, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα και ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι.
Φαβορί για τη νίκη είναι η ΑΕΚ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με τον Ηρακλή και του Αρη κόντρα στην Λάρισα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων της 24ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο

Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 16:45 (ΣΚΑΪ)
Ξάνθη - ΠΑΟΚ 19:00 (ΝΕΤ)
ΑΕΚ - Εργοτέλης 19:00 (novasports1)
Κυριακή
Πανθρακικός - Καβάλα 14:30 (novasports1)
Ολυμπιακός - Ατρόμητος 16:45 (ΝΕΤ)
Αρης - Λάρισα 16:45 (novasports1)
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 16:45 (novasports2)
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 19:00 (novasports1)