Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Απάντηση
στην εφημερίδα "Αποκαλύψεις"

Το σημερινό 08/05/2010 πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αποκαλύψεις" τραβάει την "κουρτίνα" της παραπληροφόρησης ενώ η αλήθεια είναι γνωστή και ......
δημοσιοποιημένη από τις 29/04/2010.
Ο διαγωνισμός για την προμήθεια και τοποθέτηση μηχανισμών σκίασης του Υπουργείου που επικαλείται η εφημερίδα, δεν προκηρύχθηκε πρώτη φορά τώρα. Έχει προκηρυχθεί εδώ και δύο χρόνια και έχει κηρυχθεί άγονος.
Το νέο κτήριο του Υπουργείου που εγκαινιάστηκε το 2007 παρελήφθη χωρίς καμία μέριμνα για στοιχειώδη τουλάχιστον σκίαση των γραφείων των 1600 υπαλλήλων. Η αντιμετώπιση του προβλήματος αποτελεί πάγιο αίτημα των υπαλλήλων του Υπουργείου και του Συλλόγου τους όπως έχει καταγραφεί σε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και στοιχειώδες μέτρο εξοικονόμησης ενέργειας, όπως προβλέπεται για όλα τα δημόσια κτήρια.
Μόνο ως ακραίος και επικίνδυνος λαϊκισμός χωρίς όρια και αρχές μπορεί να ερμηνευθεί η επανάληψη με τον τρόπο αυτό μιας παλαιάς και ψευδούς πληροφορίας από μια νέα εφημερίδα.

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μ' ΕΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ "ΚΑΚΟΣ" ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ "ΚΑΛΗ".
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;
ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!