Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ REX



Από Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010 έως και την Κυριακή 22 Αυγούστου 2010 στον Δημοτικό Κινηματογράφο REX θα προβάλλονται :
Στις 21:00 (απογευματινή)
Η επιτυχημένη ταινία «ΤΟΥ STORY 3»
Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους . Στο «Toy Story 3» τα.....
 παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρώμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και «κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω».
Στις 23:00 (βραδινή)
22 ΣΦΑΙΡΕΣ
O Charly Mattei, που στο παρελθόν ζούσε στην παρανομία, έχει πια γυρίσει σελίδα. Εδώ και τρία χρόνια περνάει μια ήσυχη ζωή, αφοσιωμένος στη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Ένα χειμωνιάτικο πρωινό όμως τον βρίσκουν στο πάρκινγκ του παλιού λιμανιού της Μασσαλίας με είκοσι δύο σφαίρες στο σώμα του. Όλοι περίμεναν πως δεν θα τα καταφέρει, όμως αυτός δεν θα πεθάνει… Η έμπνευση για τη μυθοπλασία της ταινίας ήταν κάποια πραγματικά γεγονότα, στην καρδιά της μαφίας της Μασσαλίας.
του Ρισάρ Μπερί
με τους Ζαν Ρενό, Καντ Μεράντ, Ζαν Πιέρ Νταρουσέν, Μαρίνα Φουά, Ρισάρ Μπερί, Ντομινίκ Τομάς
Από Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010 έως και την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 στον Δημοτικό Κινηματογράφο REX θα προβάλλεται και στις δύο προβολές (απογευματινή στις 21:00 και βραδινή στις 23:00 η ταινία 22 ΣΦΑΙΡΕΣ ).