Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΕΡΕΤΡΙΑ

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ 4ΚΙΝΗΣΗΣ
7 & 8 Αυγούστου στην Ερέτρια

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ 4κίνησης που οργανώνει η Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου στη Ερέτρια το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Αυγούστου. Το Φεστιβάλ στηρίζει ο Δήμος Ερέτριας και έχει ενταχθεί στις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις " ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2010".
Σκοπός της εκδήλωσης η προώθηση της τετρακίνησης, και μέσω αυτής, η αγάπη και προστασία της φύσης, η προώθηση του εθελοντισμού, η προβολή της τοπικής κοινωνίας αλλά και να ......
βοηθήσουμε ιδρύματα που έχουν την ανάγκη μας.
Για το σκοπό αυτό όλα τα έσοδα από τους χορηγούς, θα διατεθούν στο "Χαμόγελο του παιδιού " της Εύβοιας και με τη βοήθεια όλων μας, θα συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα και τρόφιμα σε ειδικό περίπτερο στην εκδήλωση.
Το Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί στην Δυτική είσοδο της Ερέτριας (από Χαλκίδα) σε χώρο που παραχωρεί ο Δήμος Ερέτριας.
Πρόγραμμα
-Το Σάββατο θα διεξαχθεί διαγωνισμός ράμπας, διαγωνισμός έλξης, και καλλιστεία τετρακίνητων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, οδήγηση εκτός δρόμου, συμβουλές, επίδειξη, δοκιμαστική οδήγηση επισκεπτών με τα αυτοκίνητά τους σε «κατάλληλα» διαμορφωμένη πίστα. Αλλά και για όσους δεν διαθέτουν τετρακίνητο, μπορούν να δοκιμάσουν την εμπειρία σαν συνοδηγοί σε ένα από τα αυτοκίνητα της λέσχης μας.
Εθελοντικές ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο τους.
-Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας trial 4x4.
Συμμετέχουν επίσης με περίπτερα, για να παρουσιάσουν τα τετρακίνητα αυτοκίνητά τους γνωστές εταιρίες αυτοκινήτων αλλά και προϊόντων σχετικά με το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα.
Σας προσκαλούμε όλους να παρευρέθητε και να συμμετέχετε στο Φεστιβάλ 4κίνησης. Να διασκεδάσετε, να ενημερωθείτε, να χειροκροτήσετε τους αγωνιζόμενους, ίσως και να επιλέξετε το επόμενο αυτοκίνητό σας. Το σημαντικότερο όμως απ΄ όλα να ενισχύσετε τον σκοπό μας με όποιο τρόπο μπορεί και επιθυμεί ο καθένας σας.
Πληροφορίες : www.evripos4x4.gr , Τηλ. 6932432962