Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Europa League

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Ο Αρης πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League καθώς ανεδείχθη ισόπαλος 2-2 με την Γιαγκελόνια και εκμεταλλεύτηκε τη νίκη του 2-1 στην Πολωνία. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης καθώς ηττήθηκε 1-0 από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και δεν εκμεταλλεύτηκε τη νίκη του 2-1 στο Καραϊσκάκη.
Μόνο η ΑΕΚ στους «ισχυρούς» της κλήρωσης
Μετά την ολοκλήρωση και των αγώνων ρεβάνς του γ' προκριματικού γύρου του Europa League, συμπληρώθηκαν τα δύο γκρουπ από τα οποία θα.......
 προκύψουν και τα ζευγάρια των play off. Σε αυτό των ισχυρών θα βρίσκεται η ΑΕΚ όπως ήταν γνωστό εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ στους αδύνατους θα είναι οι Αρης και ΠΑΟΚ, αλλά και οι ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση.
Η κλήρωση θα ξεκινήσει το μεσημέρι σήμερα (14:30), με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται στις 19/8 και τις ρεβάνς στις 26/8, ενώ στους ομίλους θα προκριθούν συνολικά οι 37 νικήτριες των ζευγαριών, οι 10 που θα αποκλειστούν από τα play off του Champions League και η κάτοχος του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης.
Οι 48 αυτές ομάδες, θα σχηματίσουν 12 ομίλους των 4 ομάδων, από τις οποίες οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου θα βρεθούν στη φάση των 32, συναντώντας βέβαια και τους 8 που θα τερματίσουν στην τρίτη θέση των ομίλων του Champions League. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι αγώνες είναι διπλοί νοκ άουτ, μέχρι τον τελικό.