Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Έκτροπα


Έκτροπα σημειώθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας, αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού της ΑΕΚ με την ομώνυμη ομάδα. Οπαδοί της «Ένωσης» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα επιτέθηκαν και χτύπησαν τον τεχνικό της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν την ολοκλήρωσή του .....
φιλικού με «κιτρινόμαυρους» οπαδούς να συγκρούονται μεταξύ τους για άγνωστο λόγο, ενώ με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Οι περισσότεροι εξ αυτών προσπαθούσαν να πάρουν τις φανέλες των παικτών, ορισμένοι όμως άδραξαν την ευκαιρία να πλησιάσουν τον Μπάγεβιτς, ενώ εκείνος κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, χειροδίκησαν εις βάρος του με αποτέλεσμα ο Σερβοέλληνας τεχνικός να βρεθεί στο έδαφος!
Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν να τον προστατεύσουν και ήρθαν σε σύγκρουση με τους οπαδούς, που είχαν ουσιαστικά περικυκλώσει τον Μπάγεβιτς.
Τελικώς, ο Μπάγεβιτς με τη βοήθεια των συνεργατών του και της Αστυνομίας κατάφερε να μπει στα αποδυτήρια, οι συμπλοκές όμως συνεχίστηκαν μεταξύ οπαδών και των αστυνομικών δυνάμεων.
Όλες αυτές οι τρικοσμικές σκηνές εκτυλίχθησαν υπό το βλέμμα του βοηθού προπονητή της προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League, Νταντί Γιουνάιτεντ, Πολ Χέγκαρτι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καλλιθέα ήταν μπροστά στο σκορ με τέρματα των Κατσαρού (6') και Μαρουκάκη (58') ενώ η ΑΕΚ είχε μειώσει με τον Μπλάνκο στο 68'. Στο 45' η «Ένωση» είχε δοκάρι σε σουτ του Λυμπερόπουλου.