Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ

Μπλέτσας Βαλάντης


Συζητώντας κανείς με τον Πρόεδρο πλέον της ομάδας της ΑΡΤΑΚΗΣ, διαπιστώνει πως μόνο θετικά μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την ομάδα.
Ο κ. Πρόεδρος ξέρει να κερδίζει τον συνομιλητή του και να προβάλει το έργο όλων των συνεργατών του, των ποδοσφαιριστών και των τεχνικών της ομάδας.
Είναι γνωστό πως εμείς έχουμε συμπάθεια προς την .....
Αρτάκη κ αι αυτό δεν είναι σημερινό ούτε το κρύψαμε. Κάνουν μια καλή προσπάθεια εδώ και κάποια χρόνια εκεί στην Αρτάκη και αυτό είναι που εκτιμήσαμε. Ασχολούνται με τα νέα παιδιά και φροντίζουν τα πάντα.
Η ομάδα της ΑΡΤΑΚΗΣ προχώρησε σε περίπου 11 μεταγραφές. Μεταξύ αυτών πήρε: Λύκος Αλέξης, Λύκος Δημήτρης, Βουγιούκας Δημήτρης, Βαλήλας Γιώργος, Κηρύκος Αργύρης, Τσαλκιτζής Ανδρέας, Ζαχαριάς Τριαντάφυλλος, Λαγός Αντώνης, Κίτσος Ηλίας και τους Σμυρναίο και Κομνηνό.
Η ΑΡΤΑΚΗ θα έχει και τουλάχιστον 6 νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα της δικής της Ακαδημίας καθώς και αυτούς που κράτησε από τη χρονιά που πέρασε.
Στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο κ. Μπάμπης Σαχίνης και τεχνικός σύμβουλος ο κ. Ιωαννίδης.
Η ομάδα της Αρτάκης αυτή τη χρονιά θα έχει μια πολύ καλή πορεία και θα είναι σίγουρα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Αυτό που ίσως θα χρειαστεί να προσπαθήσουν περισσότερο οι διοικούντες, είναι το να πείσουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Οι κάτοικοι της Αρτάκης ξέρουν να αγκαλιάζουν κάθε προσπάθεια και πιστεύω πως αυτή τη φορά θα ανταποκριθούν και θα γεμίζουν το γήπεδο.
Όσο για το γήπεδο, πιστεύουμε πως είναι από τα καλύτερα της Εύβοιας, αν όχι το καλύτερο αφού οι διοικούντες την ομάδα το φροντίζουν πάντα παρότι δεν είναι δική τους δουλειά.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως η νέα διοίκηση της ομάδας με Πρόεδρο τον κ. Μπλέτσα θα πετύχει πολλά για την Αρτάκη. Είναι μια παρέα φίλων, όπως λένε, και τρέχουν μέρα νύχτα για να είναι όλα έτοιμα.
Όπως μας είπε ο Πρόεδρος κ. Μπλέτσας έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να επιστρέψουν στην ομάδα όλα τα παιδιά της Αρτάκης. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο και πάνω από όλα να φέρουν τα παιδιά της Αρτάκης στο γήπεδο και να τα προτρέψουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Ο Πρόεδρος μας είπε πως έχουν κάποιες ιδέες για να προσελκύσουν νέα παιδιά στο γήπεδο και να τα μάθουν να είναι τουλάχιστον σωστοί φίλαθλοι.
Κύριε Πρόεδρε, ευχόμαστε εσείς και οι συνεργάτες σας να πετύχετε τους στόχους και πραγματικά να μετατρέψετε το γήπεδο της Αρτάκης σε μια κυψέλη για τα παιδιά.
Ο πρωταθλητισμός δεν κάνει κακό αλλά ο αθλητισμός πρέπει να είναι - και για σας ξέρουμε πως είναι – πάντα ο στόχος και ο σκοπός.
Καλή επιτυχία στον Α.Ο.Ν.Α. και πάντα υγεία για όλους.