Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Πραγματοποιήθηκε εχθές (Τρίτη) το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας, η συνάντηση στελεχών της Ενωτικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης επικεφαλής της οποίας είναι ο Δημήτρης Αναγνωστάκης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθεί η πιθανότητα αυτόνομης καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ενιαίο Δήμο Χαλκιδέων και να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Στην σύσκεψη μετείχαν περισσότερα από 100 στελέχη του συνδυασμού τα οποία, μετά την εισήγηση του επικεφαλής, τοποθετήθηκαν εκφράζοντας θέσεις, απόψεις και προτάσεις. Στο τέλος, όλα τα στελέχη εξουσιοδότησαν τον .......
Δημήτρη Αναγνωστάκη να λάβει την τελική απόφαση θέτοντας τον εαυτό τους στην υπηρεσία του συνδυασμού ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Στο μεταξύ, καθώς η υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Χαλκιδέων Δημήτρη Αναγνωστάκη αναπτύσσει έντονη δυναμική και προκύπτουν νέες δυνατότητες ευρύτερων συγκλίσεων, κρίνεται αναγκαίο να δοθεί ολιγοήμερη πίστωση χρόνου προκειμένου να εκφραστούν όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις της πόλης μέσα από έναν ανεξάρτητο συνδυασμό με σαφές πρόγραμμα και όραμα.
Κατόπιν αυτών σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου και ώρα 12:30 π.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας, όπου και θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις του συνδυασμού αναφορικά με την αυτόνομη κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ