Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ιωάννα-Σοφία Ντούρου

Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης


Ο κύριος Σεφερτζής
Στην επένδυση στη Ναυτιλιακή Βιομηχανική Περιοχή Πλατυγιαλίου Αστακού, κύριος επενδυτής εμφανίζεται εταιρεία από το Κατάρ. Οπως και στο Ελληνικό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα, στις επαφές για τη συμφωνία συμμετείχε και ο Γ. Σεφερτζής, πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, και φίλος του αδελφού του Νίκου. Ο Γ. Σεφερτζής ερωτηθείς από την εφημερίδα είπε πως τον είχαν επιλέξει οι Αραβες. Αλλά αραβική πηγή, σύμφωνα με την εφημερίδα, υποστηρίζει πως.......
 οι Αραβες είχαν δεχτεί την παρουσία του, καθώς τους είχε συστηθεί ως εν ενεργεία σύμβουλος του Ελληνα πρωθυπουργού. Μάλιστα.
Ο κύριος επικοινωνιολόγος, ως δήθεν αντικειμενικός αναλυτής, χρησιμοποιείται ουσιαστικά για τη χειραγώγηση του λαού στην αστική πολιτική, μεσίτης συμφερόντων μονοπωλιακών ομίλων, εργαλείο της κυβέρνησης για την προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής.
Είναι ένας απ' αυτούς που συμμετέχει συχνά-πυκνά στα κανάλια και αναλύει γιατί το ΚΚΕ δεν ενισχύεται, επιδιώκοντας να επιδράσει στις λαϊκές συνειδήσεις έτσι που να αποστρέφονται το ΚΚΕ, να αποδυναμώνεται, για να ενισχύεται το ΠΑΣΟΚ, γενικά το αστικό πολιτικό σύστημα. Δηλαδή, επικοινωνιολόγος με αντιδραστική αποστολή αφού υπηρετεί τα μονοπωλιακά συμφέροντα.
Καμιά εμπιστοσύνη στους δήθεν αναλυτές, επικοινωνιολόγους, συμβούλους, στην προπαγάνδα τους. Δρουν καταστροφικά για το λαό.


Για την αντιγραφή To Γρ. Τύπου
Χαλκίδα 29/9/2010