Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η επιστροφή
του Λυμπερόπουλου


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας, ένα χρόνο μετά την απόφαση του να αποσυρθεί. Ο άσος της ΑΕΚ κλήθηκε στην εθνική από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φερνάντο Σάντος, για τους αγώνες με Λετονία και Ισραήλ (8 και 12 Οκτωβρίου), στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.
Εν τω μεταξύ, ο Σάντος κάλεσε ξανά στην εθνική τον Θανάση Πρίττα, ο οποίος δεν ήταν στο φιλικό με τη Σερβία και τα πρώτα ματς στην .......
προκριματική φάση του EURO 2012. Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος:
Τζόρβας, Σηφάκης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Καφές, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κονέ, Σαμαράς, Πρίττας και Λυμπερόπουλος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του Λυμπερόπουλου στην εθνική ομάδα και τόνισε: «Μετά από αυτά που είχε πει ο Λυμπερόπουλος πριν από ένα χρόνο, προφανώς και υπήρξε επικοινωνία για να είναι στην αποστολή.
Από τη δική μου την πλευρά, και καθώς τώρα έχουμε μια επιθετική δυσκολία μετά την αποχώρηση του Γκέκα, οπότε μου φαίνεται φυσιολογικό ένας παίκτης που παίζει καλά, σκοράρει και έχει ρυθμό να τον καλέσω στην εθνική.
Και ο ίδιος δείχνει διάθεση να είναι 100% στην ομάδα είτε για 5, είτε για 90 είτε για 0 λεπτά. Τον υπολογίζουμε για αυτά τα δύο δύσκολα παιχνίδια. Θα χρειαστούμε παίκτες που να μπορούν να κρατούν τη μπάλα. Οπότε μετά τη συζήτηση του Φύσσα με τον παίκτη λύθηκαν τα προβλήματα».