Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Λαμία

" Ο Καλλικράτης χρειάζεται
 ισχυρές προσωπικότητες
για να τον φέρουν σε πέρας,
όπως ο Θανάσης Χειμάρας!"

Από τη Λαμία, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισκεπτόμενος το Εκλογικό Κέντρο του Θανάση Χειμάρα δήλωσε τα ακόλουθα:
«Να δηλώσω τη στήριξή μου στην προσπάθεια που γίνεται αυτόν τον καιρό σε δυο επίπεδα . Το πρώτο έχει να κάνει με την ........
εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και το δεύτερο με το μέλλον αυτής της όμορφης γωνιάς της πατρίδας μας. Δίπλα στο Θανάση Χειμάρα ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο δικός σας άνθρωπος στη Φθιώτιδα που δικαίως στηρίζετε και αγαπάτε και έχει δώσει σπουδαία δείγμα τα γραφής σε όλη τη διάρκεια της θητείας του. Άνθρωποι δοσμένοι κυριολεκτικά σε ένα μόνο σκοπό, να κάνουν τον τόπο αυτό καλύτερο και να δοκιμάσουν στην πράξη με την εμπειρία και τις γνώσεις τους αυτόν τον καινούριο θεσμό της Περιφέρειας, ο οποίος ξεκινά υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.
Όσο πιο αποδυναμωμένος είναι ένας θεσμός τόσο περισσότερο χρειάζεται ισχυρές προσωπικότητες για να τον φέρουν σε πέρας. Ο Θανάσης Χειμάρας όλα αυτά τα χρόνια - και το ξέρετε καλύτερα από εμένα - έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για το Νομό του, σήμερα το κάνει για την Περιφέρεια. Κινούμενος μακριά από τα σύνορα της ιδιαιτέρας του πατρίδας αλλά και έξω από τα κομματικά και πολιτικά σύνορα…»