Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

Κύμη 12-11-2010
Οι πολίτες της Κύμης
το μήνυμα νίκης της Κυριακής.


Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση δόθηκε η ανανέωση της εντολής των πολιτών της Κύμης στον Δημήτρη Θωμά.
Μεγάλη, ενθουσιώδης και σε κλίμα βέβαιης νίκης  η συγκέντρωση του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου» , στην......
κεντρική πλατεία της Κύμης.
Οι Κουμιώτες με την παρουσία τους, τον παλμό αλλά και με την αξιοπρεπή στάση τους έδωσαν την δική τους στήριξη στον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά, θέτοντας ουσιαστικά φραγμό στις δυνάμεις εκείνες του άκρατου κομματισμού και των οργανωμένων συμφερόντων, καθώς και στους εκφραστές μιας παρακμάζουσας μεταπολιτευτικής περιόδου που ψυχορραγεί.
Ο Δημήτρης Θωμάς, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν συγκρίνοντας «το έργο που παρήγαγαν οι δύο συνδυασμοί, την αποτελεσματικότητα και το ήθος που επέδειξαν στο παρελθόν αλλά και το πρόγραμμά τους για το μέλλον».
Αναφερόμενος στις «προσωπικές επιθέσεις, τις συκοφαντίες και τη λάσπη» που δέχθηκε από την αντίπαλη πλευρά, με μια ομιλία ποταμό, κατέρριψε όλα τα ψευδή επιχειρήματα και κατήγγειλε τον συνυποψήφιό του, πρώην Δήμαρχο Κονιστρών Δημήτρη Παπαναστασίου, τους συνεργάτες του και τα συμφέροντα που στοιχίζονται πίσω του, για τον αδυσώπητο πόλεμο λάσπης που υφίσταται ο ίδιος και ο συνδυασμός του, για το έργο του στην Κύμη που κατασυκοφαντείται και μηδενίζεται . Καθώς και για την διαπόμπευση των ίδιων των κατοίκων της Κύμης, με τον χαρακτηρισμό τραμπούκοι και πληρωμένοι αλλοδαποί.
Σε κλίμα ενθουσιασμού και με την αυτοπεποίθηση του ολοκληρωμένου σχεδιασμού, παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματός του. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου κάλεσε για ακόμη μία φορά τον πρώην Δήμαρχο Κονιστρών να ανακοινώσει, ως οφείλει, το όνομα του αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που εκλεγεί ο συνδυασμός του, έως ότου λήξει η δικαστική εκκρεμότητα που εκκρεμεί εις βάρος του.
Ο Δημήτρης Θωμάς έκλεισε την ομιλία του , φανερά ικανοποιημένος από τις αντιδράσεις των πολιτών εξέφρασε την πεποίθησή  του  για την τελική επικράτηση επισημαίνοντας ότι η ψήφος της Κυριακής είναι ψήφος ευθύνης και προοπτικής για το παρόν και το μέλλον του νέου διευρυμένου δήμου. Ευχαρίστησε όλους τους πολίτες του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου για το υψηλό ποσοστό της προηγούμενης Κυριακής, ένα πρωτοφανές γεγονός για ανεξάρτητο συνδυασμό.