Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλες νίκες


Πολύ κοντά στην πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά τη εντυπωσιακή νίκη της 3-1 επί της Χάιντουκ στο Σπλιτ. Ο Νάτσο Σκόκο στο 50΄ με πέναλτι, ο Κώστας Μανωλάς στο 61΄ και ο Ισμαέλ Μπλάνκο στο 84΄ πέτυχαν τα γκολ της ελληνικής ομάδας που χρειάζεται ακόμα έναν βαθμό για να προκριθεί και .....
μαθηματικά ως δεύτερη του 7ου ομίλου. Η Χάιντουκ μείωσε στο 90΄ με τον Μπούλιατ.
Την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του σημείωσε ο Άρης, που επικράτησε της Ατλέτικο στη Μαδρίτη με σκορ 3-2 σε αναμέτρηση για την 5η ημέρα του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Άρη επί της κατόχου του τροπαίου της διοργάνωσης, καθώς είχε επικρατήσει και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Κόκε (2΄, 51΄πεν.) και Λαζαρίδης (81΄) ενώ η Ατλέτικο "γύρισε" προσωρινά το παιχνίδι με τους Φορλάν (11΄) και Αγουέρο (16΄).
Σήμερα Πέμπτη, και για τον 4ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί (22:05) την Μπριζ -που ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες πρόκρισης- και με νίκη θα «αγκαλιάσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Μάκης Χάβος καλείται να αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο το κυριότερο είναι η διαχείριση της ήττας-σοκ από τον Ατρόμητο στην Τούμπα.