Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ


ΧΑΛΚΙΔΑ 31/1/2011
Αριθμ. Πρωτ.: 6393
ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων γνωστοποιεί ότι θα προβεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/07 << Κώδικας κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων>>, στην πλήρωση της προβλεπόμενης στον Ο.Ε.Υ. (ΦΕΚ 966/15-7-2003, τ. Β΄) θέσης ειδικής κατηγορίας προσωπικού και ειδικότερα στην πρόσληψη με ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως τη λήξη της......
 θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ενός (1) ειδικού συνεργάτη σε θέματα Τύπου, Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.
Για την πλήρωση της παραπάνω θέσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα:
α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ στις διατάξεις των άρθρων 11 έως 17 του Ν. 3584/07.
β) Πτυχίο ή δίπλωμα πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
γ) Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ σε θέματα ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους δημότες, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική ενασχόληση ως δημοσιογράφος ή εκδότης ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα ενασχόλησης. Επίσης η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν μέχρι 15/2/2011, στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Χαλκιδέων (αρμ. Γαλάνη Αναστασία, τηλ. 2221351160) τα σχετικά δικαιολογητικά που συνάδουν με τα παραπάνω αναφερόμενα προσόντα μαζί με βιογραφικό σημείωμα και υπεύθυνη δήλωσή τους, για την πλήρωση των γενικών προσόντων διορισμού των άρθρων 11 έως 17 του Ν.3584/07.
Η παρούσα δημόσια γνωστοποίηση θα δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο και θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ