Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚH ΛΕΣΧΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΑΜΛΕΧ, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδαίων και του Δασαρχείου Χαλκίδας θα πραγματοποιήσει " Εκδήλωση Εθελοντικής Δενδροφύτευσης" στον περιβάλλοντα χώρο της.....
 Πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΜΟΤΟCROSS), στο Πέi Δοκού, την Κυριακη 20 Φεβρουαριου 2011 και ωρα 10.00 το πρωι.
Ανταποκρινόμενοι με προθυμία και ευαισθησία στο κάλεσμα των καιρών για βελτίωση, φροντίδα, προστασία ενός καλύτερου περιβάλλοντος και με στόχο την αναβάθμιση και την βελτίωση του " ευρύτερου " χώρου της πίστας μας, ώστε να τον απολαμβάνουμαι αθλητές, μοτοσυκλετιστές και επισκέπτες, σας προσκαλούμε να στηρίξετε ενεργά την προσπάθειά μας αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τις δραστηριότητες μας.
Η Πίστα θα είναι ανοικτή για ελεύθερη προπόνηση των αθλητών στελεχωμένη με κριτές, ασθενοφόρο και ηχητική εγκατάσταση από ωρα 10.00 το πρωί εως 4.30 το απόγευμα, ενώ θα προσφερθουν σε όλους τους συμμέτεχοντες της εκδηλωσης, μεσημεριανες λιχουδιες.
Οι αθλητές και οι συντελεστές του χώρου θα δώσουν το δικό τους πρώτο παράδειγμα φυτεύοντας και "υιοθετωντας" το δενδρο τους.
Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην γιορτή αυτή της περιοχής μας ως απλοί πολίτες, μοτοσυκλετιστές, μαθητές , πρόσκοποι, ποδηλάτες, εθελοντές αλλά και ως μέλη των Λεσχών Μοτοσυκλέτας, Συλλόγων, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), αθλητικών σωματείων...
Καποιοι πριν απο εμας είπαν.....
«Η καλυτέρα ώρα να φυτέψουμε ένα δένδρο
ήταν 20 χρόνια πριν.
Η δεύτερη καλύτερη ώρα
είναι σήμερα»
.....βοηθηστε να το κανουμε πραγματικοτητα!
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφόρηση ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο email της λέσχης

Με φιλικους χαιρετισμους
ΑΜΛΕΧαλκιδας....